Belediye ekiplerinin dün gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına rağmen, aynı alanın bir gecede tekrar çöp yığınına dönüşmesi vatandaşların tepkisini çekti.
Çevrede neredeyse her direkte bir çöp bidonu bulunmasına rağmen, şişe, yiyecek atıkları ve diğer çöplerin gelişigüzel şekilde çevreye bırakıldığı gözlemlendi. Ayrıca gece geç saatlere kadar yüksek sesle müzik açılarak çevrede yaşayanlar rahatsız ediliyor.
Gündüz Deniz, Gece Eğlence… Ama Temizlik Yok!
Özellikle yaz aylarında denize girenlerin uğrak noktası olan T’ler, gündüz de farklı bir kirlilikle karşı karşıya kalıyor. Vatandaşlar, deniz sonrası bırakılan plastik şişeler, ambalaj atıkları ve sigara izmaritleri nedeniyle sahilin sürekli kirli kaldığını ifade ediyor.
Vatandaşlardan Tepki Var
Temizlik ekiplerinin emeklerinin bir gecede boşa gittiğini belirten vatandaşlar, tepkilerini şöyle dile getiriyor:
“Belediye temizliyor ama bazıları kirletmeye devam ediyor. Gündüz denize girenler de, gece eğlenenler de çöplerini bırakıp gidiyor. Bu alan herkese açık, ama herkesin sorumluluk alması lazım.”
Yetkililere Çağrı: Denetim ve Bilinçlendirme Gerekli
T’ler bölgesinin daha temiz ve yaşanabilir olması için sadece temizlik çalışmalarının yetmediğini ifade eden vatandaşlar, bu bölgede denetimlerin artırılması gerektiğini vurguladı.

































