Siyaset
Giriş Tarihi : 14-03-2024 13:03   Güncelleme : 14-03-2024 13:08

Topsakal: “Adayımızı geri çekmemiz söz konusu değil”

MHP Samsun Milletvekili İlyas Topsakal Gerze’ de partililerle buluştu. MHP Gerze adayını geri çekeceği dedikodularının gerçeği yansıtmadığını belirtti

Topsakal: “Adayımızı geri çekmemiz söz konusu değil”

Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal Gerze MHP Seçim bürosunda MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz ve partilileri ziyaret etti.

Seçim bürosunda açıklama yapan Topsakal Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz, Meclis Üyesi adaylarının ve İlçe Yönetiminin her zaman destekçisi olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. İlyas Topsakal açıklamalarında, “Ben dedikoduları da başkanımızdan duydum, biz birini aday gösterdiysek geri çekmeyiz. Mustafa kardeşimiz Gerze için en iyi, en güzel aday. Belediyecilik hizmetle kendini gösterir. Vatandaşa hizmet ederseniz, ihtiyaçları ne kadar giderirseniz o kadar seviliyorsunuz.

Gerze’ de bize destek olurlar ve Mustafa kardeşimizi başkan yaparlarsa asla pişman olmazlar. Çünkü bizim hiçbirimiz bu milletin aleyhine, geleceğimizin devletimizin aleyhine hiç bir şey yapmayız. Bundan da emin olabilirler. Her yaptığımız işte biz milletimizi, ailemizi, çocuklarımızı geleceğimizi düşünürüz.

2016 yılında Cumhur İttifakına destek verdik. Hiç bir şey istemedik istemeyiz. Devletimizin aman bir tehlikeye düşmesin, çocuklarımız aman bir savaşın içeresinde olmasın. Sadece endişemiz bu yönetimde zafiyet olmasın. Genel başkanımız bize bunun örneğini gösteriyor bizde kendimize onu örnek alıyoruz. Ben Mustafa kardeşimizden eminim, Gerze’ de örnek bir belediye başkanı olacaktır. Allah yar ve yardımcın olsun biz her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik