Güncel
Giriş Tarihi : 08-06-2023 13:14   Güncelleme : 10-06-2023 16:54

‘Uzun Atlama Türkiye Birincisi’ Gerze’ den

İlçemiz Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencisi Onur Yiğit, Uzun Atlama branşında Türkiye Birincisi oldu

‘Uzun Atlama Türkiye Birincisi’ Gerze’ den

Türkiye Okul Sporları Federasyonu ile Özel Sporcular Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası 4-6 Haziran tarihleri arasında Nevşehir’de yapıldı. Ülke genelinden çok sayıda özel sporcunun ter döktü.

HEM TÜRKİYE BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE İKİNCİSİ

2500 sporcu ve antrenörün katılımıyla düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Yıldızlar ve Gençler Kız - Erkek Türkiye Şampiyonası 06 - 11 Haziran 2023 tarihleri arasında Nevşehir’ de gerçekleştirilen 2022-2023 Yılı Okul Sporları Özel Sporcular Yıldızlar ve Gençler Kız - Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakalarında, İlçemiz Haşim Ve Zehra Tarı Ortaokulu öğrencilerinden Onur Yiğit, Uzun Atlama branşında Türkiye birincisi; 300 m branşında da Türkiye İkincisi oldu. 

Yarışlar sonunda düzenlenen törenle Türkiye şampiyonu ve ikincisi olan Onur Yiğit, madalyasını alırken bizlere de gururlu anlar yaşattı.

NEVÜ (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi) Açık Sahada düzenlenen açılışa, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, sporcular, antrenörler ve seyirciler katıldı.

Bizlerde Gerze’ nin Sesi gazetesi Ailesi olarak Türkiye Şampiyonu ve ikincisi Onur Yiğit’ i tebrik eder, Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu idarecilerine öğretmenlerine ve öğrencimizin antrenörlerine teşekkür eder, Şampiyon Onur Yiğit’ e Milli Sporcu olma yolunda başarılar dileriz.  

AdminAdmin