Siyaset
Giriş Tarihi : 12-02-2024 15:56   Güncelleme : 12-02-2024 15:58

Yeniden Refah Gerze’ de adayını belirledi

Yeniden Refah Partisi Gerze’ de belediye başkanı adayı olarak Ömer Tugay Yılmaz’ ı belirledi. İlçemizde yapılan aday tanıtım toplantısında başkan adayı Yılmaz’ ı tanıttı

Yeniden Refah Gerze’ de adayını belirledi

Yeniden Refah Partisi Gerze’ de, belediye başkanı adayı Ömer Tugay Yılmaz’ ı, yapılan aday tanıtım toplantısı ile adayını hem partililere hem de Gerzelilere tanıttı. Yeniden Refah Partisi (YRP), aday tanıtım toplantısı düzenledi. Gerze’ nin belediye başkanı adayı bu toplantıda kamuoyuna tanıtıldı. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Aydın Demir, "rantçı", "heykelci" ve "örgütçü" belediyecilik anlayışlarına karşı, kendilerinin "ahlaklı ve sosyal belediyeciliği" esas alacaklarını söyledi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Gerze’ de genç aday Ömer Tugay Yılmaz aday olarak gösterildiği açıklanırken bir araya gelen partililerin coşkulu katılımıyla gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Aydın Demir yaptı.

Gerze’ de sosyal belediyecilik anlayışını benimseyeceklerinin altını çizen Başkan Demir, Genel Başkan Fatih Erbakan’ ın seçim beyannamesinin kendileri için emir niteliğinde olduğunu belirtti.

PROJELERİMİZLE GERZELİLERİ ‘REFAHA’ ULAŞTIRACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Gerze Belediye Başkanı Adayı Ömer Tugay Yılmaz’ a güvendiklerini belirten İl Başkanı Aydın Demir, “Ömer arkadaşımız oldukça genç, fikirleri parlak, bu göreve de layık bir arkadaşımız. Gerze için çok güzel projeleri var. Önümüzdeki günlerde kendisi de bu projeleri açıklayacak. Hedef ve gayesi metropol şehirlerde vatandaşların faydalandığı tüm hizmetlerden Gerzeli vatandaşların da faydalanmasını sağlamak. Gerze’ yi hak ettiği refah seviyesi ile buluşturmayı hedefliyoruz.

Projelerimiz daha çok sosyal projeler olacak. Ekonomik sıkıntılardan olayı ay sonu gelmiyor, emeklilerimiz geçim sıkıntısı yaşıyor, gençlerimiz, annelerimiz, babalarımız herkesin ekonomik anlamda sıkıntıları var. Bizler bu anlamda ağırlıklı olarak sosyal projeler üretmeye gayret gösterdik. Projelerimiz vatandaşın refahı, konforu için olacak projeler olacak.

Gerze Belediyesi bünyesinde diş polikliniği hizmetini faaliyete geçirerek vatandaşlarımıza ücretsiz diş tedavisi sağlayacağız. Bunun yanında seyyar mobil diş polikliniği hizmeti ile köylere ve evden dışarı çıkamayan vatandaşlarımıza ulaşacağız.

Yapacağımız gençlik merkezi ile gençlerimize hitap edeceğiz. 15 dönüm üzerine kuracağımız gençlik merkezinde kapalı halı saha, basketbol sahası, bowling salonu, bilardo salonu olacak. Bunun yanında içerisinde öğrencilerimizin faydalanabileceği bilgi evi, etüt merkezi ve kütüphane de olacak.

Seçim sonrası mahalle mahalle, kapı kapı anketörler dolaşacak. Yapılması ve yapılmaması gerekenler işler ile ilgili anketler yapılacak. Gerze Belediyesi halka birlikte hareket edecek, Gerze halka birlikte yönetilecek.

İstihdama yönelik ciddi projelerimiz var. Gerze’ de yaşlı nüfus oldukça fazla. Yaşlı vatandaşlarımız için belediyenin destek paketleri olacak. Yaşlı, hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız için belediyenin kurye hizmeti olacak. Bu vatandaşlarımızın market ve pazar alışverişleri belediyenin kurye hizmetleri tarafından karşılanacak” diye konuştu.

ÖMER TUGAY YILMAZ KİMDİR?

22 Mart 1998 İstanbul Bakırköy’ de doğdu. Aslen Sinop Gerze’ ye bağlı Boyalıca köyündendir. Ön Lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesinde Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programında; Lisans eğitimini Çankırı Karatekin Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünde tamamladı.

Muhasebe, Finans Hukuk Alanlarında birden fazla kursa gitti ve kendini bu alanlarda geliştirdi. İstanbul'da 2 adet otelim bulunmakta ve otelcilik sektöründe hizmet vermektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Büşra ÇevikBüşra Çevik