Siyaset
Giriş Tarihi : 29-03-2024 14:41

Yeniden Refah Partisi, iftar sofrasında buluştu

Yeniden Refah Partisi Gerze’ yi iftar sofrasında buluşturdu

Yeniden Refah Partisi, iftar sofrasında buluştu

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, ilçemizi ziyaret etti. Esnaf ziyareti yapan Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla ve Yeniden Refah Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Ömer Tugay Yılmaz, iftar sofrasında Yeniden Refah Partisi ailesi ile bir araya geldi.

İftar programında konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Ömer Tugay Yılmaz, projelerini açıkladı. Başkan adayı Yılmaz yaptığı konuşmada: “Gerze’nin geleceği için yola çıkan genç ve vizyon sahibi bir adayım. Gördüğüm kadarıyla Gerze’mizin huzuru ve refahı için el ele vererek, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayız.

Karşınızda duran iki yol arasında sıkışıp kalmışken, unutmayın ki Gerze için bir de üçüncü yol var. Bu yol, Gerze’nin gerçek ihtiyaçlarına odaklanan, ranttan uzak, ahlaki değerlere ve milli görüş ideolojisine bağlı bir yönetim anlayışıyla şekillenecek bir yol” diyerek sözlerini sürdürdü.

Büşra ÇevikBüşra Çevik