Güncel
Giriş Tarihi : 06-12-2023 14:34   Güncelleme : 06-12-2023 14:50

Yılın son meclis toplantısı yapıldı

Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı yapıldı: Belediye Başkan Yardımcısı, su ve cenaze hizmetleri ücretlerinde değişiklik yapılmadı

Yılın son meclis toplantısı yapıldı

Her ayın ilk Çarşamba günü yapılan Gerze Belediyesi Meclis Toplantısı, bir önceki Meclis Karar Özetinin Tasdiki ile başladı ardından gündem maddelerine geçildi.

İlk gündem maddesi olan Belediye Başkan Yardımcısına 2024 yılında verilecek ödeneğin belirlenmesi talebi değerlendirildi. Belediye Başkan Yardımcısı ücretinin mevcut ücretle devam etmesine karar verildi.

Kamu kurumlarından alınan itfaiye Uygunluk Raporu ücretinin değerlendirilmesi talebi oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, kamu kurumlarından itfaiye uygunluk raporu ücreti alınmayacak.

2024 yılı Ücret Tarifesinin belirlenmesi talebi, CHP’ li meclis üyelerinin red oyuna karşın AK Partili meclis üyelerinin evet oyu vermesiyle oy çokluğu ile kabul edildi. Buna göre, 2024 yılı ücret tarifesinde su ve cenaze hizmetleri ücretlendirilmesinde artış olmazken diğer tarifelerde yüzde 35 oranında zam yapıldı.

İnsan Kaynaklan Müdürlüğünün dolu kadro değişikliği talebi, oy birliği ile kabul edildi.

19 Mayıs Mahallesi 415 ada 1 ve 2 nolu parsellerde hazırlanan plan değişikliğine yapılan itirazın görüşülmesi talebi, oy birliği ile İmar Ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Köşk Mahallesi 102-103 ve 105 ada, Çarşı Mahallesi 104 adada hazırlanan plan değişikliğine yapılan itirazın değerlendirilmesi talebi, oy birliği ile İmar Ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gazi Ahmet Çavuş Sokakta yapılan plan değişikliğinin Kentsel Tasarım Projesine işlenmesi talebi, oy birliği ile İmar Ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Ek gündem maddesi olan 2024 yılı geçici vizelerinin onaylanması talebi, oy birliği ile kabul edildi.

AdminAdmin