Siyaset
Giriş Tarihi : 07-01-2024 14:23

Yüksek: “Göreve gelir gelmez ilk işim bu olacak”

Gerze Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek, göreve geldiği ilk ay içerisinde hayata geçireceği ilk projenin tam donanımlı bir kapalı halı saha olduğunu duyurdu

Yüksek: “Göreve gelir gelmez ilk işim bu olacak”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken Gerze Belediyesine talip olan aday adayları da projelerini tek tek açıklayarak Gerzelilerin desteğini kazanmaya devam ediyor. Gerze Belediye Başkanlığına bağımsız aday olduğunu açıkladığı günden bu yana projelerini tek tek anlatan Yüksek, Gerzeli gençlerin tam donanımı kapalı halı saha ihtiyacını da gidereceğinin sözünü verdi.

Göreve geldiği ilk ay içerisinde, kamera görüntüleriyle de kayıt altında tutulacak müsabakaların gerçekleşeceği tam donanımlı bir halı saha projesini hayata geçireceklerinin altını çizdi.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Gerze Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek, kış aylarında zor şartlar altında gençlerin spor yapmaya çalıştığını, hayata geçireceği Tam Donanımlı Bir Kapalı Halı Saha Tesisi ile gençlerin spora daha da teşvik olacağını söyledi.

Yüksek, “Gerze’ de yağmur, kar yağdığında gençlerimiz spor yapamıyor, top koşturamıyor. Biz bu sorunun farkındayız. Gerze’ ye Tam Donanımlı Bir Kapalı Halı Saha Tesisi projesi geç bile kalındı. Benim sözüm söz, göreve gelir gelmez de ilk ay içinde bu projeye başlayacağım.

Yaz aylarında maç sonrası soğuk; kış aylarında sıcak içecek ikramımız olacak. Maç boyunca görüntüler kayıt altına alınacak. Sporcularımız müsabaka sonunda kendi görüntülerine kolaylıkla erişebilecek” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin