Siyaset
Giriş Tarihi : 10-01-2024 10:43

Yüksek’ ten takdir toplayan çalışma

Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, sokak hayvanları için mama desteği yapacağını duyurdu

Yüksek’ ten takdir toplayan çalışma

Bağımsız Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, soğuk kış aylarında yürekleri ısıtan bir çalışmaya daha imza attı. Eğitimden sağlığa, birçok alan ve sosyal sorumluluk projesiyle vatandaşların takdirini kazanan Başkan Adayı Yüksek, ilçemizdeki sokak canları için elini taşın altına koydu.

​İlçemizde etkisini sürdüren soğuk hava sokak hayvanlarını da etkiledi. Soğuk hava nedeniyle üşüyen, aç kalan ve olumsuz hava koşullarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına yardım için harekete geçen Başkan Adayı Yüksek, Gerzeli vatandaşlara seslendi.

Sokaklarında, mahallelerinde yaşam sürdüren sokak canlarına mama desteği vereceklerini söyleyen Başkan Adayı Yüksek, “biz Gerzeliler çok güzel yürekli insanlarız. Bu anlamda Gerze’ de bizimle birlikte yaşayan sokak hayvanlarını aç, susuz, çaresiz bırakmayız, gönlümüz el vermez.

Sokak hayvanlarının bu soğuk havalarda daha çok besine ihtiyacı var. Ben bu anlamda şöyle bir çalışma başlattım. Vatandaşlarımız sokaklarında, mahallelerinde yaşayan canlılar için bizimle iletişime geçsinler. Bizlerde o hayvanların aç kalmaması, karınlarını doyurması için mama desteği sağlayalım” diye konuştu.  

Büşra ÇevikBüşra Çevik