Güncel
Giriş Tarihi : 12-09-2023 11:38   Güncelleme : 12-09-2023 14:48

Yüzlerce Gerzeli piknikte buluştu

Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği piknik şöleni yoğun bir katılımla gerçekleşti

Yüzlerce Gerzeli piknikte buluştu

Gerzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin her yıl düzenlediği piknik, bu sene de katılımın yoğun olduğu etkinliklerle yapıldı. Programın sunuculuğunu Yakup İnce yaparken, piknikte Gurbetçi Ali ve Habibe Bozkır sahne aldı. Misafirlere kazanlarca keşkek ikramında bulunulurken gelenek senenin ağalığını Hasan Akyıldız ve Ayhan Civelek kazandı.

Dernek Başkanı Mustafa Civelek yaptığı konuşmada pikniğe katılımın her sene arttığını belirtti. Civelek konuşmasında, "piknik etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran siz değerli misafirlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bizler Gurbetteki Sinoplular, Gerzeliler olarak buralardaki hemşehrilerimizin, çoluk çocuğumuzun birbiriyle tanışması kaynaşması İstanbul'da da yalnız olmadıklarını hissetmeleri amacıyla bu etkinliklerimizi düzenliyoruz. Etkinliklerimiz sürekli bir önceki yıllara göre daha kalabalık ve güzel geçmektedir. Bu da bizlerin doğru yolda olduğunun göstergesidir” diyerek etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Gerçekleştirilen pikniğe AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Dikmen Başkanı Adnan Acar, AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Saruhan, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, Sancaktepe MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, AK Parti Çekmeköy Kadın Kolları Başkanı Arzu Kepenek, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Milliyetçi Hareket Partisi Sinop Milletvekili Adayı İsmail Büyükkayıkçı, Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Cengiz Kara, Sultanbeyli Kızılay Şube Başkanı Hasan Gülay, Sultanbeyli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgay Demir, SİYAD Genel Başkan Vekili Oktay Yüksel, İstanbul'daki dernek ve STK başkanları, iş insanları ve Gerzeliler katılım sağladı.

AdminAdmin