İlçede uzun süredir faaliyet gösteren işletmede, müşteri memnuniyetini artırmak ve hizmet alanını daha işlevsel hale getirmek amacıyla fırın ve satış bölümünde düzenlemeye gidildi. Yapılan çalışmaların ardından işletme aynı noktada hizmet vermeye devam ediyor.

İşletme sahibi Vahdettin Özdemir, yapılan yenileme sürecine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Uzun yıllardır bu işi sürdürüyoruz. Zamanla ihtiyaçlar değişiyor. Biz de hem üretim alanını hem de satış bölümünü daha düzenli ve kullanışlı hale getirmek için böyle bir yenileme yaptık. Amacımız müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunabilmek” ifadelerini kullandı.
Gerze’de simit üretimiyle tanınan işletmenin, yenilenen haliyle birlikte hizmet sürecini daha verimli şekilde sürdürmesi hedefleniyor.


















