Güncel
Giriş Tarihi : 18-09-2018 17:17   Güncelleme : 18-09-2018 17:51

Doğalgaz da son durum ne?

Bu kış doğalgazla ısınacaklarını tahmin ederek hazırlıklarını bu duruma göre yapan vatandaşlar, doğalgazın verilip verilmeyeceği konusunda yetkililerden açıklama bekliyor

Doğalgaz da son durum ne?

Hamidiye Mahallesi Gençlik Caddesi boyunca döşenen doğalgaz hattı, Hal Caddesine kadar uzandı.

Çalışmaların devam ettiği cadde ve sokaklarda yaşayan vatandaşlar, doğalgazın gelmesinden memnun olduklarını ancak yapılan çalışmaların tamamlanmadan başka bir caddeye geçilmesinden rahatsız olduklarını dile getirdiler.

Ana hat için kazılan yollarda derin çukurların açık bir vaziyette kaldığını belirten birçok ilçe sakini okulların açılmasıyla eğitim öğretime başlayan çocukların bu çukurlardan birine düşme riskini göz önünde bulundurmak gerektiğini dile getirdiler.

Kazılan cadde ve sokaklarda yapılan çalışmanın bitmeden başka bir sokakta çalışma yapılmasının da ayrıca bir sorun olduğunu aktaran vatandaşlar yağışlarında etkisini göstermesiyle yolların çamur deryasına dönüştüğünü ifade ettiler.

Bu kış doğalgazla ısınacaklarını tahmin ederek hazırlıklarını bu duruma göre yapan ilçemiz sakinleri ise doğalgazın verilip verilmeyeceği konusunda yetkililerden açıklama bekliyorlar. Kış aylarında Gerze’nin hangi bölgelerine doğalgaz arzı sağlanacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmazken vatandaşlarda odun kömür alıp almamakta kararsız kaldı.

Havaların soğumaya başlamasıyla seslerin daha da çok yükseleceği şimdiden belli olmaya başladı.

Seda ŞengülSeda Şengül