Asayiş
Giriş Tarihi : 13-09-2023 17:46   Güncelleme : 13-09-2023 18:34

Ahmet Yusuf’ un cansız bedenine ulaşıldı

Sinop’ta serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar’ın cansız bedeni bulundu

Ahmet Yusuf’ un cansız bedenine ulaşıldı

Tatil için İstanbul’dan Sinop'a gelen 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar, 7 Eylül Perşembe günü serinlemek için girdiği Akliman'daki denizde kayboldu. Mar’a ulaşmak için Sinop Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Sinop İl Emniyet Müdürlüğü dalgıçları, Sinop Belediyesi cankurtaran ekibi ilk günden bu yana seferber oldu. Valilik koordinesinde sürdürülen ve 90 kişinin görev aldığı rama-kurtarma çalışmaları 1 hafta boyunca devam etti. Dalgıçlar denizde, AFAD ekipleri, kıyı boyunca sahil taraması yaptı. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı helikopter de havadan arama yaptı.

Gencin acılı ailesi ise bir haftadır sahilde bekleyişlerini sürdürdü. 7 günün sonunda 16 yaşındaki Yusuf Mar'ın cansız bedenine Sahil Güvenlik ekiplerince Akliman mevkiindeki uygulama otelinin açıklarında ulaşıldı.

Yusuf Mar'ın cenazesi sahil güvenlik botuna alınarak Akliman'daki iskeleye görütürüldü. Burada bekleyen cenaze arabasına alınan gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Sinop Atatürk Devlet Hastanesine gönderildi. 

Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile arama kurtarma çalışmalarını yürüten ilgili kurumların müdürleri Akliman mevkiine gelerek ailenin acısını paylaşarak başsağlığı diledi.

KAYNAK: VİTRİNHABER

AdminAdmin