Siyaset
Giriş Tarihi : 27-11-2023 16:05   Güncelleme : 28-11-2023 16:21

Ali Ateş, aday adaylık için resmi başvurusunu yaptı

Ali Ateş, Gerze Belediye Başkanı Aday Adaylık başvurusunu, CHP İlçe Başkanlığına verdi

Ali Ateş, aday adaylık için resmi başvurusunu yaptı

SİNDEF Genel Başkan Yardımcısı İş İnsanı Ali Ateş, Gerze Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ateş, CHP Gerze İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Birol Sazak’ a aday adaylık başvuru belgesini verdi.

Ali Ateş’ in başvuru belgelerini almasının ardından başvurunun hem partiye hem de ilçemize hayırlı olmasını dileyen CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, “aday adayımız Ali Ateş’ e çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. CHP olarak bu dönem hazırlandık, Gerze Belediyesini mutlak ve mutlak geri alacağız. İlçe Örgütümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aday Adaylarımızda birbirinden başarılı, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

KOLTUĞA DEĞİL GERZE’ YE HİZMET ETMEYE TALİBİZ

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Ateş yaptığı açıklamada, “5 sene önce Gerze’ de belediye başkanlığını kaybettiğimizde Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı olarak 25 yıllık siyaset bilgi ve birikimimi Gerze için kullanacağımı söylemiştim. Burada bir eksiklik olduğunu, Gerze’ nin kaybedilmesinin haksızlık olduğunu ve bir şeylerin eksik olduğunu söylemiştim.

Bugünde 25 CHP’ ye emek vermiş ve partinin her kademesinde emek vermiş bir kardeşiniz olarak resmi başvurumuzu yapmak için buradayız. İnşallah partim bana bu görevi verirse Gerze’ nin, partimin, ilçe örgütümün hizmetkârı olmaya aday adayıyım. Seçimlere çok yakın bir zaman kaldı. Ben buradan da Gerze’ yi yönetenlere seslenmek istiyorum.

Bizim olan koltuğu almaya geldik. Bu koltuğu geri alacağız. Hangi aday adayımız olursa olsun bu koltuğu geri alacağız ve geri almak için varımızla yoğumuzla çalışacağız. 5 yıldır bizi yönetenlere sesleniyorum. Olmadı kardeşim bu Gerze böyle yönetilmez. Gerze’ye daha iyi, daha içten ve canla başla nasıl hizmet edildiğini inşallah 31 Mart sabahı tüm Gerzeliye tüm örgüte ve tüm ilçeye göstereceğiz bununda teminatı olarak resmi başvurumuzu yaptık. Hayırlısı uğurlusu olsun" dedi.

AdminAdmin