Güncel
Giriş Tarihi : 09-05-2016 12:26   Güncelleme : 10-05-2016 11:19

Belediyenin İmkanlarını Kız Kardeşinin Emrine Verdi

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı hakkında ortaya atılan bu iddia gündemi bir anda meşgul etti.

Belediyenin İmkanlarını Kız Kardeşinin Emrine Verdi

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın Acısu Köyünde kız kardeşine, belediyenin iş makinelerini ve malzemelerini kullanarak ev yaptırdığını iddia eden bir köylü, İç İşleri bakanlığına yazmış olduğu dilekçe ile Başkan Belovacıklı ve Köy muhtarı Fikri Uyanık hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çam, Ceviz, Meşe Ağaçlarını Keserek, Kız Kardeşine Ev Yaptırıyor

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın Acısu köyünde belediyenin iş makineleri, malzemeleri ve imkanlarını kullanarak kız kardeşine ev yaptırdığını iddia eden köylü vatandaş, iç işleri bakanlığına bir dilekçe yazarak suç duyurusunda bulundu.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın belediyeye ait iş makineleri ile Acısu köyünde bulunan çam, ceviz, meşe ağaçlarını keserek, kız kardeşine ev yaptırdığını ileri süren vatandaş, Muhtar Fikri Uyanıksoy'un da başkan Belovacıklı'ya destek olduğunu iddia etti.

Kullandığımız Su Miktarından Fazla Para İstiyorlar

İç İşleri Bakanlığına yazmış olduğu dilekçe ile Başkan Belovacıklı'nın yanı sıra köy muhtarı Fikri Uyanık hakkında da suç duyurusunda bulunan vatandaş; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı sürecinde Acısu köyünde her eve yaptırmış olduğu elektrikli motor ile su pompalama aletinin Muhtar Fikri Uyanıksoy tarafından haksız yere ücretlendirildiğini iddia etti. Acısu köyü muhtarı Fikri Uyanık'ın kullandıkları suyun ücretinin 3 - 4 kat fazlasını köylü vatandaşlardan haksız bir şekilde talep ettiğini belirten vatandaş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanlığı döneminde her eve akacak şekilde elektrikli motor ile basılarak su getirildi. Fakat Muhtarımız Fikri Uyanık, kullandığımız su miktarının 3 - 4 katı fazla ücreti bizlerden haksız bir şekilde talep ediyor. Gerekli yerlere müracaat ettim ancak bir sonuç alamadım" dedi.

Başıma Bir İş Gelirse Sorumlusu Başkan ve Muhtardır

Köylü vatandaş, İç İşleri bakanlığına yazmış olduğu dilekçenin sonunda "Ayrıca benim başıma bir iş gelirse bunun sorumlusu Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Köy Muhtarı Fikri Uyanık'tır." dedi.

 

AdminAdmin