Siyaset
Giriş Tarihi : 01-10-2023 10:17   Güncelleme : 03-10-2023 16:36

CHP İlçe Yönetiminden Sokak Şenliğine ziyaret

CHP Gerze İlçe Yönetimi, Cittaslow Sunday Sokak Şenliğinin yapıldığı Adnan Menderes Sanat Sokağını ziyaret etti

CHP İlçe Yönetiminden Sokak Şenliğine ziyaret

CHP İlçe Başkanı Birol Sazak beraberinde İlçe yönetim kurulu üyeleri,  kadın ve gençlik kolları yönetimi üyeleri ile ilçemizde yapılan Cittaslow Sunday Sokak Şenliği etkinliğini ziyaret etti. Bütün stantları tek tek ziyaret ederek tüm katılımcılar ile günün anlamı ile ilgili sohbet eden Başkan Sazak ileriye dönük yapılması gereken çalışmalar ile ilgili bilgi önerilerini aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, “2015 yılında ilk başvurusu yapılan ve Cittaslow yavaş şehir unvanını Şubat 2017 yılında elde eden Yeşil Gerze’miz, bu başarısını canla başla sahip çıktığı doğasına, yaylalarına, yamaç paraşütü yapılan yelken kayaları tepesine, şelalelerine, her biri göz nuru olan el sanatlarına, tadı damağınızdan hiç gitmeyecek yöresel yemeklerine, yerel şehir mimarisine, köylerine ve sıcacık insanların misafirperverliğine borçlu.

Ben de Yeşil Gerze Dağcılık Doğa Spor Kulübü Başkanı olarak yönetim üyesi arkadaşlarımla bu unvanın alınması için o yıllarda gece gündüz çok çalıştık emek ettik, belgeseller çektik.

Geçmişte emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. Sonuç olarak bu günlere gelindi. Gerze için daha çok çalışmalıyız. Cittaslow yavaş şehir unvanımıza yakışır bir şekilde muhteşem doğamızdan, kültürümüzden, yöresel el sanatları ürünlerimizden, harika damak tadı yöresel lezzetlerimizden esinlenerek ilerlemeliyiz. Yeşil Gerze’ miz yeşil kalsın düşüncemizden asla ödün vermemeliyiz.

Bu sene etkinlikte gözlediğimiz eksiklikleri not alarak seneye daha iyi bir şekilde hazırlanmalıdır. Gerze'mizin tanıtımında çok etkili bir çalışma yapılmış,  daha güzel olacak ilerleyen yıllarda inşallah. Bu sene Cittaslow sokak şenliği etkinliğinde emeği çalışması olan Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Birol Sazak yönetimi ile birlikte tüm stantlarını ziyaret ederek sanat sokağından ayrıldılar.

AdminAdmin