Yaşam
Giriş Tarihi : 06-02-2024 16:54   Güncelleme : 06-02-2024 17:03

Gerze’ de 6 Şubat Depremi unutulmadı!

Gerze’ deki okullarda 6 Şubat depremi anıldı. Okullarda depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu

Gerze’ de 6 Şubat Depremi unutulmadı!

Asrın felaketinde hayatını kaybeden deprem şehitlerimiz için Gerze eğitim bölgemizde saygı duruşunda bulunuldu. 06 Şubat 2023 tarihinde ve 04.17'de saatinde 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız, tüm eğitim ailesinin katılımıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak anıldı.   

Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda bugün ülkemiz genelinde tüm okullarda deprem şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İlçemizde tüm öğrencilerin, öğretmenlerin, okul yöneticilerinin ve tüm çalışanların katılımıyla deprem şehitlerini anmak amacıyla, ülkemiz genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm okullarda olduğu gibi Gerze eğitim bölgesinde de asrın birlikteliği inancıyla deprem şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte saygı duruşunda bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan; burada yaptığı konuşmada 'asrın felaketinde 50 binin üzerinde vatandaşımızın toprağa verildiğini, depremden etkilenenlerin yaralarının silinmesi için İlçemiz genelinde her zaman tüm eğitim ailesinde yanlarında olduklarını, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında 06 Şubat 2023 tarihinden sonra İlçemizde 93 depremzede öğrenciyi bağrımıza bastığımızı, her koşulda onlarla ve aileleri ile tüm eğitim çalışanları ile birlikte yakından ilgilenildiğini, asrın birlikteliği için tüm eğitim ailesine teşekkür ettiğini söyledi.

 

Büşra ÇevikBüşra Çevik