Güncel
Giriş Tarihi : 21-09-2022 17:23   Güncelleme : 23-09-2022 11:10

Gerze'de 'Cittaslow Sunday Sokak Şenliği' düzenleniyor

Cittaslow olan ilçemizde, Cittaslow Şehirleri ile eş zamanlı olarak Cittaslow Sunday Sokak Şenliği düzenlenecek

Gerze'de 'Cittaslow Sunday Sokak Şenliği' düzenleniyor

2017 yılında Sakin Şehir (Cittaslow) unvanı kazanan ilçemizde 25-26 Eylül Pazar – Pazartesi günleri 10:00 ile 22:00 saatleri arasında uluslararası Cittaslow şehirleri ile eş zamanlı olarak Cittaslow Sunday Sokak Şenliği düzenlenecek.

Organizasyon hakkında bilgi veren Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğunu belirterek, "Adnan Menderes Sanat Sokağından başlayarak İskeleye kadar uzanacak olan sokak şenliğinde ilçemiz ev hanımları, ilçemizde bulunan hobi atölyeleri ve hobi ürünü üreten eller bir araya gelecek.

Sokak etkinliğimize ücretsiz stant açmak ve katılmak isteyen ev hanımları, el işi ürünü üreten hanımlar, hobi atölyelerinin ürünleri ile şairler ve müzisyenlerinde katılımıyla sokak şenliğimiz, 25-26 Eylül Pazar – Pazartesi Gerze Adnan Menderes Sanat Sokağında yapılacak.

Etkinliğimiz çevre illere duyuruluyor; reklam ve tanıtımı yapılıyor. Etkinliğe katılan atölyeler ve ev hanımları ürettikleri ürünleri satabilecekler. Cittaslow Sunday etkinliğinin birincisi tüm dünya Cittaslow şehirleri ile aynı anda ilçemizde de düzenlenecek. Gerze Cittaslow Sunday Sokak Şenliği etkinliğimize tüm Sinoplu hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.

Cittaslow Gerze Temsilcisi Özgür Kahya da açılışın 25 Eylül Pazar günü saat 12.00’ de yapılacağını kaydederek Cittaslow Sunday Sokak Şenliğine; hobi atölyeleri, el emeği ürün üretenler, ev hanımları (nokul, kek, börek ve sarma gibi ürünler satanlar), ev de hobi ürünleri üretenler, resim ve sanat ile uğraşanlar, canlı müzik etkinliğine katılmak isteyen yerel sanatçı ve gruplar ile Gerzeli şairlerin katılacağını söyledi.

AdminAdmin