Güncel
Giriş Tarihi : 12-10-2011 23:50   Güncelleme : 12-10-2011 23:50

Gerzenin Sesi'nden 'Hayırlı Olsun 'Ziyareti

Çelik, Noksanlıkları Gidermek Veya Giderilmesi Noktasında Destek İstedi

Gerzenin Sesi'nden 'Hayırlı Olsun 'Ziyareti

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret sırasında cemiyet yönetimi ve üyeleri de hazır bulundu.

Çelik’in yeni görevinin Sinop’a ve Sinop sporuna büyük katkısı olacağına inandığını belirten Cengiz Demirel, “Şahsım ve cemiyetimiz adına yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Ben bu görev değişimlerini bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Bu değişimin de spor camiasına yararlı olacağını düşünüyorum. Siz bu görevle gençliğin liderliğini yapacaksınız. Sinop gençliğinin büyük ihtiyaçları var. Sizde hizmet edeceğinize inanıyorum. 7’den 70’e herkesin tanıdığı bildiği bir kişisiniz. Sizin Sinop’a hizmet edeceğinize eminim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Çelik ise, “Bu nazik ziyaret beni ziyadesiyle mutlu etti. Sırtımıza yüklenen misyonun büyüklüğünün farkındayım. Tabiri caizse ateşten bir gömlek giydik. Bir önceki görevimle şu anki görevim arasında büyük bir paralellik var. Problemleri çok iyi biliyorum. Sinop’un çocuğu olmamın sırtımıza yüklediği bir misyon var. Spor’un alt yapısından gelen bir kişi olarak diyebilirim ki, Sinop’ta ki spor tesislerinin soyunma odalarında hala kurumamış ‘terim’ var. Onun için bir oryantasyon dönemi geçirmedim. Atanmam ardından hemen kolları sıvadım. Önümüzdeki süreçte özellikle tesisleşme konusuna hız kazandıracağız. Benim sizden beklentim, sorun çözme noktasında gözümüzden kaçırdığımız eksiklikleri, noksanlıkları gidermek veya giderilmesi noktasında rehberlik etmenizdir. Biz her türlü öneriye açığız.

Devletin bir kuruşu dahi bizim için önemlidir. Fayda sağlamayacak yatırımlara taraf değiliz. Bu makam spor sevdalıların makamıdır. Biz kendimizi halka açtık koltukların baki olmadığını biliyoruz. Sporun içinden gelen insanlarız. İşimiz zor ama, deneyimimiz, birikimimiz sorunların çözümü noktasında fayda sağlayacaktır” diye konuştu.

AdminAdmin