Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 31-07-2023 21:43   Güncelleme : 01-08-2023 10:00

Gezen Sinema TIR'ı Gerzeli çocuklarla buluştu

Gerze Belediyesi, Kültür Bakanlığı işbirliği ile çocuklar için sinema gösterimi düzenlendi. ‘Gezen Sinema Tırı’ Gerzeli çocukları beyaz perde ile buluşturdu

Gezen Sinema TIR'ı Gerzeli çocuklarla buluştu

Gerze Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla ilçeye gelen ‘Gezen Sinema Tırı’ Gerzeli çocuklara sinemada film izleme heyecanı yaşattı. 5 gün boyunca ilçemizde misafir olacak olan ‘Gezen Sinema Tırı’ tarafından kurulan sinema perdesinde çocuklar bir Ertem Eğilmez filmi, Türk sinemasının efsanesi olan ve Rıfat Ilgaz'ın eserinden uyarlanmış serinin ikinci filmi, bol kahkaha dolu sahneler yer alan ‘Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı’ filmini izledi. Gerze Belediyesi ekipleri ise çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram etti.

BU GİBİ SOSYAL FAALİYETLERİN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

Film başlamadan önce kısa bir konuşma yapan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, “Sizlerin huzurunda Kültür Bakanlığımıza, kıymetli sanatçılarımıza, Sinema Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ediyor, bizleri yalnız bırakmadıkları için minnettar olduğumuzu ifade ediyorum. Gerze sosyal bir ilçe. Nice nice yıllar bu gibi sosyal faaliyetlerin devam etmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

AdminAdmin