Siyaset
Giriş Tarihi : 17-11-2023 11:35   Güncelleme : 17-11-2023 13:15

Giresun, AK Parti’den Aday Adayı Olduğunu Açıkladı!

Gökhan Giresun, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Partiden Gerze Belediye Başkanı Aday adayı olduğunu açıkladı

Giresun, AK Parti’den Aday Adayı Olduğunu Açıkladı!

AK Parti genel merkezinin aday adaylık sürecini başlatması ile birlikte Gerze’ de de başvurular alınmaya başladı. İlçemizin genç girişimcilerinden, Gerze Belediye Spor Kulüp Başkanı, Kaldi Kafe Sahibi Gökhan Giresun AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Gerze için birlik olma vakti diyen Giresun halka hesap veren, şeffaf, adil bir yönetim ve Türkiye Yüzyılı ile Gerze' yi Gerze' de yaşayanların yöneteceğini belirtti. Giresun, “sizlerin de bildiği gibi önümüzde kısa bir süre sonra yapılacak yerel seçimler var. Bugüne kadar edindiğim tecrübeler doğrultusunda artık yeni bir sayfa açma zamanının gelmiş olduğuna inanıyorum.

İNSANLARA DOKUNMAK, SORUNLARA ÇARE OLMAK İÇİN ‘ÇALIŞACAĞIZ’

-Belediye envanterini çıkardıktan sonra öncelikli hedeflerimizi belirleyeceğiz, çok önemli olmayan büyük projeler yerine acil yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşacağız.

-Gerzemiz bir sahil kenti, ancak buna rağmen halk olarak denizden kopuk bir hayat sürmekteyiz. Velinimetimiz olan denizden, mavi gözlü şehrimizin daha fazla yararlanmasına imkanlar hazırlayacağız.

-Turizm potansiyelimiz çok yüksek, bu potansiyeli yakalayabilmek için tanıtımımızın, kent imajımızın güçlendirilmesini sağlayacağız.

-Yaşam kalitemizi yükselterek, kültür, sanat, spor aktivitelerini yaygınlaştırarak Gerzemizi bir çekim merkezi haline dönüştüreceğiz.

-Gençlerimizin eğitim, spor, sosyal destek ihtiyaçlarını karşılayacağız.

Biliyoruz yolumuz uzun, vaktimiz dar, işimiz hiç de kolay değil. Ancak ben Gerze için büyük bir hedefin peşindeyim. Üstleneceğim görevim ve sorumlulukların farkındayım. Asla mücadeleden vazgeçmeyeceğim. Liyakati, emeği öne çıkartacak bir anlayışla, ötekisi olmayan bir şehrin var olması için hep beraber çalışacağız. Göreceksiniz umudu örgütleyeceğiz. Siyaseti bu sıkışmışlıktan kurtarıp insanımıza tekrar umut olacağız.

Halka hesap veren, şeffaf, adil bir yönetim ve TÜRKİYE YÜZYILI anlayışı ile ‘Gerzemizi Gerze’de yaşayanlar yönetecek.

Karakterli, kabiliyetli, liyakat sahibi, kibirden uzak, saygılı, dinamik bir çalışma ekibiyle birlikte ülkemizin kurucu değerlerine, kültürüne, Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkan bir belediyecilik vaad ediyorum.

Kendimiz için değil, kentimiz için;

HEP BİRLİKTE

ÇALIŞACAĞIZ!

BAŞARACAĞIZ!

KAZANACAĞIZ!

Son olarak benim bir borcum var. Atalarımıza, çocuklarımıza, torunlarımıza, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, Cumhuriyet’e karşı ve memleketim Gerze’me bir borcum var.

Siz değerli büyüklerimin ve siz değerli gençlerin destekleri ile bu borcumu en iyi şekilde çalışarak ödeyeceğime söz veriyorum…

Cesaretle, ciddiyetle, tutkuyla ben buradayım. Burada olmaya devam edeceğim. Artık Gerze vakti, Gerze için birlik olma vaktidir” diye konuştu.

GÖKHAN GİRESUN KİMDİR?

1989 yılında Sinop’un Gerze ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Gerze’de tamamladım. İki dönemdir ilçemiz Yeni Mahalle muhtarlığı görevini üstlenen Baki Giresun’ un oğluyum. 2014 yılından beri aktif olarak ticaret hayatıma devam etmekteyim. Gerze’de ve Boyabat’ta kurumsal bir iletişim firmasının bayiliğini yapmaktayım ve yine Gerze’de faaliyet gösteren Kaldi Kafe’nin de işletmecisiyim. Evliyim, eşim ilkokul öğretmeni. Doğduğum günden beri Gerze’de yaşamımı sürdürmekteyim ve artık memleketime olan vefa borcumu ödemek istiyorum.

AdminAdmin