Güncel
Giriş Tarihi : 23-08-2022 09:40   Güncelleme : 23-08-2022 11:11

Gürses, “Erfelek için elimden ne geliyorsa yaptım”

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirler Kararnamesi ile Adaklı Kaymakamlığı'na atanan Erfelek Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses ilçede geçirdiği görev süresini değerlendirdi

Gürses, “Erfelek için elimden ne geliyorsa yaptım”

14 Eylül 2020 tarihinde Erfelek ilçesinde göreve başlayan Gürses, Resmi Gazete' de yayımlanan Mülki İdare Amirler Kararnamesi ile Bingöl Adaklı Kaymakamlığı'na atandı.

İlçede görev yaptığı süre zarfında iyisiyle kötüsüyle birçok anı biriktirdiğini belirten Kaymakam Gürses, Erfelek adına yapmak istediklerini, koyduğu hedefleri büyük oranda yerine getirdiklerini, bunun mutluluğu ve memnuniyeti içerisinde olduğunu kaydetti.

Kaymakam Gürses, “2 yıllık hizmet sürecimde ilçemiz ve vatandaşlarımız için yerine getirmek maksadıyla bazı hedefler belirlemiştim. Bu hedeflerimi yerine getirdim.

Manevi olarak Sinoplu oldum, Erfelek’ te dolu dolu 2 yıl geçirdim. Görev sürem boyunca merkezi idarenin kendi içerisindeki uyumu, hem yerelde belediyemiz, kurum ve kuruluşlarımız hem de köylerimizle olan ilişkilerimiz çok güzeldi. Dediğim gibi dolu dolu 2 seneyi geride bıraktık, unutamayacağım hatıralar ve dostluklar biriktirdim” dedi.

“Hatıralarım size, sizler de Allah’ a emanetsiniz”

Erfelek için elinden ne geliyorsa yaptığını ve çalıştığını belirten Kaymakam Gürses, “Erfelek için hiç keşkem yok. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Elimizden geleni yaptığımız zaman insanın vicdanı da rahat olunca keşkelere yer kalmıyor. Ülkemizin her yeri çok güzel; çok güzel bir ilçeden, yeni bir heyecana, yeni bir başlangıca gidecek olmanın mutluluğu keşke dedirtmiyor.

Şimdi bütün heyecanımla yeni görev yerime gidip orada da yeni hatıralar, güzel dostluklar biriktirmek istiyorum. Erfelek bana çok güzel şeyler kattı, tecrübeler kazandırdı. Bizim için de buraların yeri ayrı olacak" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

AdminAdmin