Güncel
Giriş Tarihi : 19-07-2023 14:01   Güncelleme : 19-07-2023 14:31

Jandarma Komutanı Su’ ya veda yemeği düzenlendi

Ankara’ nın Nallıhan ilçesine atanan Gerze İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su için veda yemeği düzenlendi

Jandarma Komutanı Su’ ya veda yemeği düzenlendi

Gerze İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su’ yun tayini vesileyle verilen veda yemeği Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ile ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, görevi süresince yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü Üsteğmen Ali Su’ ya teşekkür ederken yeni görev yerinde de başarılarının daim olmasını temenni ettiğini belirtti.

Kaymakam Dundar, “bizler görev süremiz dolunca memleketin başka bir bölgesinde, şehrinde devlete millete hizmet etmek için ayrılıyoruz. Jandarma Komutanımız,  İlçe Müftümüz bu sene tayin olmaları hasebiyle ilçemizden ayrılacaklar.

Görev süreniz boyunca azimli, gayretli ve vefakâr çalışmalarından dolayı, örnek kişiliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde aileleriyle daha güzel zamanlar geçirecekleri bir görev süresi diliyorum. Biz kendilerinden razıydık. Daha da uzun süre mesai saatleri geçirmek isterdik ama her görevin bir süresi vardır. İşte bu masa etrafındakilerin hepsinin bir görev süresi vardır, zaman takvimi vardır. İnşallah geride hoş bir seda bırakarak, en azından hayırla yâd edebileceği güzel hizmetlerle, niyetlerle ayrılmayı Allah nasip etsin. Ben İlçe Jandarma Komutanımız ve İlçe Müftümüz özelinde buna şahitlik edebilirim. Hem kişilikleri hem görev alma işleri itibariyle Sinop ve ilçemiz için önemli hizmetlere ve insani bakımdan halkla ilişkileri bakımından önemli katkılarına şahit oldum. Ben yeni görev yerlerinde de bu insani ilişkilerinin devam edeceğine inanıyorum. Rabbim yardımcıları olsun, işlerinde kolaylıklar sağlasın” ifadelerini kullandı.

HEM GERZE HEM DE İNSANLARI ÇOK GÜZELDİ

Yeni görev yerinde de kapısının her daim açık olduğunu kaydeden Üsteğmen Ali Su, çalışılan yer kadar mesai arkadaşlarının da önemli olduğunu tecrübe ettiğini belirtti. Su, “bugün itibariyle Gerze ile ilişiğim kesiliyor. Gerze’ de 2, Türkeli’ de 4 toplamda 6 yıl Sinop’ ta görev yaptım. Meslek hayatımı 6 yılı Sinop’ ta geçti, gerek Türkeli gerek Gerze gerçekten benim için unutulmaz günler yaşadığım yerlerdendi. Kaymakam Beye teveccühleri için çok teşekkür ediyorum, kendileri ile çalışmak benim için bir onurdur. Tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte uyum içinde çalıştığımızı düşünüyorum. Ankara’ nın Nallıhan ilçesine gidiyorum. Nallıhan’ a da yine aynı görev ve aynı unvanla gidiyorum. Orada artık bir kardeşiniz var. Başım üstünde yeriniz var her zaman. Geride bıraktığım meslek hayatımda şunu öğrendim çalıştığınız yerden ziyade çalıştığınız insanlar önemli. Gerze’ nin hem kendisi hem de insanları güzeldi. O yüzden hepinize ikili ilişkilerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buraya gelmeniz bile bana ayrıca bir şeref verdi. Benden yana hakkım helal olsun, lütfen sizde helal edin” ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmaların ardından Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, tayinleri çıkan Üsteğmen Ali Su ve İlçe Müftüsü Bayram Karar’ a plaket takdim etti. Müftü Bayram Karar adına plaketi Şube Müdürü Adem Torun aldı.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ da hem Üsteğmen Ali Su hem de Müftü Bayram Karar’ ı tanımaktan onur duyduğunu kaydederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, tayini çıkan Komutan Su ve Müftü Karar’ a fincan takımı hediye etti.

Bizlerde Gerze’ nin Sesi gazetesi ailesi olarak kapısı bizlere her daim açık olan, güler yüzlü komutanımıza yeni görev yerinin hayırlı olmasını diler, başarılarının daim olmasını temenni ederiz.  

AdminAdmin