Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Yaşam

SABAHLARI BULUŞUYORLAR

Gerze İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde sabah namazı buluşmaları cemaatin katılımıyla yoğun bir şekilde devam ediyor.

SABAHLARI BULUŞUYORLAR
Paylaş:
 Kısa süre önce Gerze İlçe Müftülüğü görevine başlayan Ali Işık'ın telkinleri ile başlatılan Birlik ve Beraberliği Güçlendirme Çalışmaları kapsamında Perşembe sabahı Site Camiinde gerçekleşen Sabah Buluşmalarına yaklaşık 35 kişi iştirak ederek bir arada kahvaltı yapmanın huzurunu yaşadılar. Site Camiinde düzenlenen programa Gerze İlçe Müftüsü Ali Işık, emekli ve halen görevde olan İmam-Hatipler, esnaf ve vatandaşlarımız iştirak etti. İlçe Müftüsü Ali Işık, organizasyon nedeniyle Site Camii Görevlileri Ali İhsan Dinç ve Bünyamin Koç’a,  katılımlarından dolayı da halka teşekkür etti.

Programda kısa bir konuşma yapan Müftü Işık “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu zamanda cemaatimizle bir arada olmak bizleri mutlu etmektedir. Personelimizle her hafta Salı akşamları bir araya geldiğimiz gibi, sabah namazlarında da cemaatimizle namaz sonrası bir arada kahvaltı yapıyor olmamız, Gerze’de güzel şeylerin olacağının işareti olarak karşımıza çıkmaktadır. Programımıza emeği geçen görevlilerimizi yürekten tebrik ediyor, katılımlarınızla bizleri onurlandıran siz cemaatimize de şükranlarımı arz ediyorum” dedi. Cuma sabahları da merkez Yeni camiinde Sabah Buluşmalarının gerçekleştirileceği öğrenildi. 

 

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yaşam Haberleri

Yorumlar

1 değerlendirme
Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

İD

İbrahim Dönmez

29.12.2014
müftülüğümüzün bu güzel organizesini takdir ediyor, daha başarılı hizmetle diliyorum..!
Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sinop Nükleeri TBMM’de

Akışın sonuna geldiniz.