Yaşam
Giriş Tarihi : 24-01-2024 14:11   Güncelleme : 24-01-2024 14:14

SMA HASTASI EYÜP ENSAR YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

Sinoplu anne Emine Öztürk’ün 24 aylık oğlu Eyüp Ensar Öztürk ‘SMA TİP 2’ hastalığıyla mücadele ediyor

SMA HASTASI EYÜP ENSAR YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

Ocak 2023 tarihinde ‘SMA TİP 2’ teşhisi konulan Eyüp Ensar’ın hastalıktan kurtulabilmesi için ve gerekli olan gen tedavisinin sadece yurt dışında yapılması ve maliyetinin oldukça yüksek olması nedeniyle maddi açıdan sıkıntı çeken Emine-Selçuk Öztürk çifti oğulları için yardım çağrısında bulunuyor. Tedavi masraflarını karşılamayan ve çocuklarını kaybetmek istemeyen aile, valilik onayıyla bir yardım kampanyası başlattı.

Emine-Selçuk Öztürk çifti, oğulları Eyüp Ensar’ın yurt dışında tedavi olabilmesi için valilik izniyle başlattığı kampanyaya destek bekliyor. Emine-Selçuk çifti, “Anne baba olmak her koşulda çok zormuş en derinden yaşadığımız andayız oğlumuz acı çekerken tek yapabildiğimiz dua edip birbirimize sarılmak. Eğer ilacını alamazsa daima hayatı zorlaşacak daha fazla yük binecek omuzuna daha fazla kayıplar yaşayacak vücudunda. Eğer ilacı alırsa ilerde hatırlamayacak bu yaşadıklarını ama oğlumuza destek olan insanları asla unutturmayacağız. Oğlumuzu yaşatmak için herkesten destek bekliyoruz. Allah rızası için yavrumuzun yaşaması için bize yardımcı olun. Devlet büyüklerimizin de bize sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

Eyüp Ensar’ı’ yaşatmak için katkıda bulunmak isteyenlerin yardımları anne Emine Öztürk adına Valilik izni ile açılan hesap numaralarına yatırmaları istendi.

Büşra ÇevikBüşra Çevik