Siyaset
Giriş Tarihi : 29-11-2023 13:00   Güncelleme : 29-11-2023 13:12

Taşgın: “Gerze hak ettiğini alacak”

Önümüzdeki yerel seçimlerde Gerze Belediye Başkanlığına talip olan tek kadın aday adayı Nimet Çevik Taşgın, gazetemize açıklamalarda bulundu

Taşgın: “Gerze hak ettiğini alacak”

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için AK Parti’de aday adaylığı başvuruları sona ererken Gerze ilçesinde bir kadın aday adayı Belediye başkan adayı olabilmek için başvuruda bulundu. Nimet Çevik Taşgın’ ın aday adaylığı ilçede farklı bir heyecan yaratırken 2024 seçimlerinde aday adayı olan tek kadın olarak da yerini korumaya devam ediyor.

Gerze’ nin tek kadın aday adayı Nimet Çevik Taşgın seçimlere iddialı hazırlandığını belirterek Gerze’ nin Sesi gazetesine yaptığı açıklamada görev alması halinde Gerze’ yi çok daha ileri ve iyi yerlere taşıma sözü verdi.

AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Nimet Çevik Taşgın, açıklamasında şunları söyledi:  “Gerze’ yi, Gerze’ nin halkını, Gerze’ nin sorunlarını çok iyi biliyorum. Gerze halkının problemlerini çözmek için bu yola çıktım.

Hemşehrilerimin hiçbir talebini göz ardı etmeden, Gerze’ yi ve Gerzelileri AK Parti misyonu ile tanıştırmak, Gerze’ yi hak ettiği hizmeti vermek için çalışmaya hazırım. Gerze Belediyesini, halkla beraber yöneteceğiz. Sorunları dinleyip, birlikte çözeceğiz. ”

AdminAdmin