Sağlık
Giriş Tarihi : 17-09-2011 12:03   Güncelleme : 17-09-2011 12:03

Turgut, Eğitim - Öğretime Hazırız

Gerze Meslek Yüksek Okulu Yeni Eğitim - Öğretim Yılına Hazır

Turgut, Eğitim - Öğretime Hazırız

Gerze Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil TURGUT, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Tekstil Teknolojisi, Turizm ve Otel İşletmeciliği programları ve yeni açılan Bilgisayar Programcılığı I. ve II. Öğretim ile Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Tekstil Teknolojisi II. Öğretim programlarına 19.09.2011 tarihi itibariyle başlanacağını ifade etti.

350 öğrenciyle yeni döneme merhaba dediklerini belirten Okul Müdürü Turgut, ÖSYM tarafından Ekim ayında yapılacak yeni yerleştirmelerle boş kalan kontenjanlara öğrenci alımı yapılacağını açıkladı.

Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Turgut

G.M.Y.O. Müdürü Turgut ayrıca, Bilgisayar Programcılığı programının açılmasıyla birlikte mevcut laboratuara ek olarak Meslek Yüksekokuluna 30 kişilik bir bilgisayar laboratuarı daha kazandırıldığını belirterek yeni projelerle okulun fizikin imkânlarının daha da iyileştirileceğinin altını çizdi.

 Ayrıca Yüksekokulunda bazı yeni idari atama ve görevlendirmelerin de yapıldığını ifade eden Turgut,  Müdür Yardımcılığı görevine Öğr. Gör. Erhan SUR’un atandığını, sorumlulukların akademik ve idari anlamda paylaşılması ve bölüm içi koordinasyonun daha hızlı ve sağlıklı gerçekleştirilmesi hususunda da mevcut bölümlere bölüm başkanlığı görevlendirmelerinin yapıldığını belirterek, Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanlığına Öğr. Gör. Ahmet KARAOĞLU’nun, Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Bölüm Başkanlığına Öğr. Gör. Alev ERENLER’in, Muhasebe ve Vergi Bölümü Bölüm Başkanlığına Öğr. Gör. Zekai DİNÇ’in, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanlığına ise Öğr. Gör. Mehmet KESKİN’in görevlendirildiğini kaydetti.

G.M.Y.O. Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erhan SUR

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erhan SUR ise açıklamasında genç ve dinamik bir ekip oluşturulduğunu, Meslek Yüksekokulunu belirledikleri hedefler doğrultusunda daha yukarılara taşımayı amaç edindiklerini ifade etti.   

18 akademik personel, 3 idari personel, 8 geçici işçi ve 4 güvenlik personeliyle yeni eğitim-öğretim yılına girdiklerini ifade eden Turgut, sözlerini ''Tüm akademik ve idari personelimizin yeni eğitim-öğretim yılında da büyük bir özveriyle çalışacağına ve sorunsuz bir öğretim yılı geçireceğimize inanıyor, tüm öğrencilerimize şimdiden her anlamda başarılar diliyorum'' diyerek bitirdi.  

AdminAdmin