Siyaset
Giriş Tarihi : 26-01-2021 13:24   Güncelleme : 26-01-2021 13:44

Ulaştırma Bakanına Gerze İle İlgili 3 Proje İletildi

Karaismailoğlu, Sinop programı kapsamında önemli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ulaştırma Bakanına Gerze İle İlgili 3 Proje İletildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun oldukça yoğun geçen Sinop programında, ilçemizle ilgili görüşme yapan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt tarafından Bakan Karaismailoğlu’na, ilçemiz için büyük önem arz eden ve yıllardan bu yana balıkçılarımızın kanayan yarası olan Gerze Balıkçı Barınağında her şiddetli rüzgârda balıkçı teknelerine zarar veren rüzgârın ve dalganın önünü kesecek limanın uzatılması talebi; Gerze Küçük Sanayi Sitesi ve otogar için kamulaştırılan alanda, Otogar ve Küçük Sanayi Sitesi Projeleri ve hurma dibi mevkiinde geliştirilen sahille ilgili projenin hayat bulması için talepte bulunulduğu kaydedildi.

Kurt, ilçemizle alakalı projelerin Bakan Karaismailoğlu'na iletilmesinde Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun'a destekleri noktasında teşekkür etti.

Gerze ile ilgili istek ve talepleri dinleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ülkenin dört bir yanında hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyerek, “bugün Hakkâri' de ne yapıyorsak Edirne'de de onu yapıyoruz, ülkemizin gelecek 100 yılını kurtarmaya çalışıyoruz. Hayatta bir tane dikili ağacı olmayan insanlar, bizim projelerimiz hakkında konuşabilirler ama bunlar hiç önemli değil. Çünkü biz, torunumuzun torununun geleceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

AdminAdmin