Siyaset
Giriş Tarihi : 30-11-2023 14:10   Güncelleme : 01-12-2023 14:00

Uyanıksoy: “Gerze’ yi 2 yılda bambaşka bir ilçeye çevireceğim!”

CHP Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Uyanıksoy, Gerze’ plajlar cenneti yapacaklarını açıkladı

Uyanıksoy: “Gerze’ yi 2 yılda bambaşka bir ilçeye çevireceğim!”

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Uyanıksoy, Gerze’ de turizmin geliştirilmesi için uygulayacağı projeleri anlattı.

Tüm projelerinin ana odağına turizmi koyduklarını ifaden eden Uyanıksoy, turizm konusunda iddialı olduklarını ve 2 yıl içerisinde Gerze’nin turizm vizyonunu bambaşka bir yere taşıyacaklarını ifade etti.

Uyanıksoy’ turizm konusunda yaptığı açıklamasının devamında şunları söyledi: “Gerze’yi plajlar cenneti yapacağız. Denize girmeye kıyamayacaksınız. İki adet büyük plajı Hurmadibi ve T’ ler arasındaki mevkiye, bir büyük plajı Nergizli Yalıya konuşlandıracağız.  Plajlar giyinme kabinleri, duş, tuvalet ve büfeler ile donatılacak.

-Gerze’yi uluslararası platformlarda tanıtacağız. Otel inşa edecek her girişimciye destek vereceğiz. Otelin sözleşmesini gözden geçireceğiz. Yürüyüş rotaları belirleyeceğiz. Liman içinde sokak lezzetleri sunan bir bölüm yapacağız ve hijyen kurallarına uygun büfeleri düzenli bir şekilde yerleştireceğiz. Liman içinde yat bağlama alanları ayıracağız. Sahilde en az 5 adet balık lokantası yapıp işletmeye vereceğiz. Turizm tanıtım ofisi açacağız. Peyzaj ve ışıklandırma ile tüm şehri canlandıracağız. Festival sahnesi kalkacak ve portatif sahne kurulacak. Gerze Festivali’ni sadece sanatçıların konser verdiği bir etkinlik olmaktan çıkarıp, tam bir kültür ve sanat festivali haline dönüştürecek, tüm Türkiye’de adından söz ettirecek bir organizasyona çevireceğiz. Gerze’yi kürek, yelken ve dalış sporlarının merkezi haline getireceğiz. Ünlü isimlerin Gerze ile özdeşleştirilmesi yönünde çalışmalar yapacağız.”

AdminAdmin