Yaşam
Giriş Tarihi : 04-04-2023 12:56   Güncelleme : 04-04-2023 16:06

Vizyon Oto Kuaförden örnek hareket

Vizyon Oto Kuaförden örnek hareket

Her yıl 4 Nisan, tüm dünyada yaşamlarını oldukça zor koşullar altında geçirmeye çalışan sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Dünya Sokak Hayvanları Günü” olarak kutlanıyor. Bu kapsamda ilçemizde oto yıkama ve kuaför hizmeti veren Vizyon Oto Yıkama yetkilileri, bugün elde edilecek tüm geliri sokak hayvanları için bağışlayacaklarını kaydettiler.

Vizyon Oto Yıkama Sahibi Erkan Yıldırım, sokak hayvanları için farkındalık oluşturabilmek, onlara dokunabilmek amacıyla 4 Nisan Sokak Hayvanları günü dolayısıyla bugün işletmelerinde elde edecekleri tüm geliri sokak hayvanları için bağışlayacaklarını belirtti.

Yıldırım, “hayvanlar Allah’ ın sessiz kulları, verirsek yiyip içiyorlar. Onlarda anne, baba, evlat oluyorlar, karınlarını doyurabilmek için tüm gün büyük çaba sarf ediyorlar. Bizde ekip arkadaşlarımızla birlikte her zaman hayvanlara yardım etmeye çalışıyoruz. Bu sebeple bugün sokak hayvanları için kutlanan bugünde elde edeceğimiz bütün geliri sokak hayvanları için kullanacağız” diye konuştu.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Çağdaş Sokak No: 1/A

AdminAdmin