Güncel
Giriş Tarihi : 04-11-2023 14:06   Güncelleme : 05-11-2023 23:25

Yarışmada dereceye giren finalistler ödüllendirildi

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel ''Milli Şuur Ve Uyanış'' bilgi yarışması finalistlerine belgeleri törenle takdim edildi.

Yarışmada dereceye giren finalistler ödüllendirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen ''Milli Şuur ve Uyanış'' Bilgi Yarışması finalist öğrenciler için hazırlattığı katılım belgelerini törenle takdim etti.   

İlçemizde Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel İlimiz genelinde ortaokul 8. Sınıflar arasında ve Liselerimizin de 9-10-11 ve 12. Sınıfları arasında düzenlenen ''Milli Şuur ve Uyanış'' Bilgi Yarışmasında finale kalan 28 öğrenciye katılım belgeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ve Şube Müdürü Recep Ekim tarafından yapılan küçük bir törenle takdim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ve Şube Müdürü Recep Ekim; Belge Takdim Törenine katılan öğrenciler ile bir müddet sohbet etti, öğrencileri tek tek tebrik ederek belgelerini takdim etti. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek başarılarının devamını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, yarışmanın hazırlama aşamasında emekleri olan, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Berkay AKÇAY'a, soru hazırlama ekibine, yarışma sunucusu öğretmeni Yağmur UÇAR'a, Jüri üyeleri Gülşen AKKAYA, Özgürhan DEMİRCİ, Bilal İLDEMİR, Elif BARDAKÇI, Berrin BATMAN ve Fatih KÜÇÜK'e teşekkür etti.

AdminAdmin