Güncel
Giriş Tarihi : 12-01-2018 11:03   Güncelleme : 12-01-2018 11:20

Mimarlar Vali İpek'i Ziyaret Etti

Türkiye genelinde bir çok projeye öncülük eden Mimarlar Odası Sinop Temsilcisi Gerzeli Mimar Mehmet İsmet Aykın ve yönetim kurulu üyeleri Sinop Valisi Hasan İpek'i makamında ziyaret ettiler

Mimarlar Vali İpek'i Ziyaret Etti

Türkiye genelinde bir çok projeye öncülük eden Mimarlar Odası Sinop Temsilcisi Gerzeli Mimar Mehmet İsmet Aykın ve yönetim kurulu üyeleri Hülya Andaç, Cemalettin Ercan, Nazlı Erdoğan ve Ercan Çelebi Sinop Valisi Hasan İpek'i makamında ziyaret ettiler.

Sinop Mimarlar Odasının yeni yönetimiyle birlikte ziyarette bulunarak bir süre Vali İpek'le sohbet eden Aykın, devam eden çalışmalarla ilgili İpek'i bilgilendirdi. Sinop bölgesinde çok yoğun olan kültür varlıklarından bazılarının ekonomik kazanç gözetmeksizin kendisi tarafından projelendirilerek onarım çalışmaları yaptığı bilgisini Vali İpek'le paylaşan Aykın, daha bir çok projenin hazırlık çalışmasının devam ettiğini söyledi.

Yapılan sohbetin ardından Vali Hasan İpek, Oda Temsilcisi Aykın'a ve diğer mimarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Seda ŞengülSeda Şengül