Güncel
Giriş Tarihi : 13-12-2017 11:09   Güncelleme : 13-12-2017 11:30

Okul Duvarı Yıkıldı, Yıkılacak

İlçemiz Okullar Caddesi’nde bulunan eski İnkılap İlköğretim Okulu’nun duvarı hala yapılmayı bekliyor. Yıkıldı, yıkılacak durumda bulunan için, bir can kaybı yaşanmadan önce önlem alınması gerekmekte

Okul Duvarı Yıkıldı, Yıkılacak

İlçemiz Okullar Caddesi’nde bulunan eski İnkılap İlköğretim Okulu’nun duvarı hala yapılmayı bekliyor. Yıkıldı, yıkılacak durumda bulunan için, bir can kaybı yaşanmadan önce önlem alınması gerekmekte.

Daha önceden de birkaç kez haberini yaptığımız ve yetkilileri uyardığımız istinat duvarıyla ilgili hala bir çözüme gidilmedi. Öğrencilerin ve ilçemiz sakinlerinin gün içerisinde yoğun olarak kullandığı cadde üzerinde bulunan duvar için herhangi bir girişimde bulunulmaması, “bu konuda duyarsız mı kalındı?” sorularını akla getiriyor.

“İlla birinin mi ölmesi gerekiyor?”

İlk olarak iki sene önce haberini yaptığımız duvarla ilgili olarak, bu yolu kullanan ilçemiz vatandaşları, sık sık gazetemize gelerek şikayetlerde bulunmaya başladı. Yeniden gündeme taşımamız ve bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini savunan Gerzeli vatandaşlar, “illa bizim ya da çocuklarımızdan birinin bu duvarın altında kalması mı gerekiyor?” diye sitem ettiler.

Biz de Gerze’nin Sesi Gazetesi olarak, bu duvarın bir an önce herhangi bir tehlikeye sebebiyet vermeden yapılması gerektiğine inanıyor ve bu sorunu yetkililere iletiyoruz. Konun bundan sonra da takipçisi olacağımızı belirtiyoruz.

Haber: Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş