Güncel
Giriş Tarihi : 27-06-2019 17:15

Toplu Sözleşme İmzalandı

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy memura zam müjdesi verdi

Toplu Sözleşme İmzalandı

Mayıs ayında Kanun Hükmünde Kararname ile kadroya geçen ve Taşeron Statüsündeki işçilerin maddi manevi güvencesi için Toplu İş Sözleşmesini imzalayan Başkan Şensoy, aradan bir aylık kısa bir süre geçmesinin ardından tüm Bel-Sen’e bağlı işçilerin toplu iş sözleşmesini yeniledi.

Gerçekleşen müzakerelere tüm Bel-Sen Sinop İl Temsilcisi Erkan Kabal ve Gerze Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Canan Akgün katıldı. Görüşmeler sonucunda Gerze Belediyesi ve tüm Bel-Sen arasında toplu iş sözleşmesi yenilendi.

İmzalanan sözleşme 1 Temmuz 2019 & 21 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerliliğini koruyacak olup, yapılan sözleşmeye göre 1. Yıl net 1000 TL, 2.Yıl ise 1000 TL artı %5 zam uygulanmış olacak.

Gerçekleşen yenileme sözleşmesinde şartların iyileştiğini belirten Şensoy, Gerze Belediyesi ve tüm Bel-Sen arasında imzalanan toplu sözleşmesinin iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmzalanan sözleşme sonrası tüm Bel-Sen Sinop İl Temsilcisi Erkan Kabal, Şensoy’a emekçinin yanında durmasından dolayı teşekkürlerini iletti.

AdminAdmin