Sağlık
Giriş Tarihi : 26-01-2017 16:20   Güncelleme : 26-01-2017 16:26

Anestezi Uzmanı Göreve Başladı

İlk görev yeri olan Gerze Devlet Hastanesi’ne atanan anestezi Uzmanı Dr. Ayşegül Çınaroğlu görevine başladı

Anestezi Uzmanı Göreve Başladı
 İlk ataması ilçemize yapılan Anestezi Uzmanı Dr. Ayşegül Çınaroğlu Ocak ayı başında ilçemizde hasta kabulüne başladı.

Anestezi Uzmanı Dr. Çınaroğlu Gerze Devlet Hastanesi'nin ilk görev yeri olduğunu belirterek ''ilk görev yerimin böyle güzel bir ilçede olmasından dolayı çok mutluyum. Tedavi olmak üzere çevre il ve ilçelere gitmekte olan hastalarımız artık hastanemizde tedavi olabilecek'' dedi.

Halk arasında ağrı doktoru olarak bilinen Anestezi Uzmanı Dr. Çınaroğlu, uygulanan tedavi yöntemleriyle ilgili bilgi vererek; aktif olarak vaka alımı, uyutarak endoskopi, kolonoskopi, ağrı polikliniği ve diş hekimlerinin teklifi doğrultusunda sedasyon uygulandığını ifade etti.

Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şevket Terkan'da, '' Hastanemizdeki doktorlarımızla poliklinik hizmetlerinde halkımıza en iyi sağlık hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz. Anestezi Uzmanı Dr. Ayşegül Çınaroğlu’nun göreve başlamasıyla çok mutlu olduk. Genç ve dinamik bir meslektaşımız, kendisine ve ilçemize hayırlı olsun'' diye konuştu.

Ocak ayı başında göreve başlayan Anestezi Uzmanı Dr. Ayşegül Çınaroğlu'nun Gerze Devlet Hastanesi ilk görev yeri olup Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu ve memleketi Samsun. 

Seda ŞengülSeda Şengül