Siyaset
Giriş Tarihi : 23-08-2012 00:24   Güncelleme : 23-08-2012 00:24

Ersoy Teşkilat Üyeleriyle Bir Araya Geldi.

Ersoy'a büyük ilgi

Ersoy Teşkilat Üyeleriyle Bir Araya Geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Milletvekili Mehmet Ersoy,  İl Başkanı Cengiz Tokmak ve beraberinde ki ekip Ramazan Bayramında Sinop Merkez ve ilçelerinde partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini vurgulayarak her gün yeni bir ilçede veya köyde halkımızla bir araya geldiğini söyledi.




Ramazan bayramının içinde bulunduğu bu mübarek günlerde bütün ilçelerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyleyen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy; “Bayram süresince ilçelerimizde etkinliklerimiz var. 30 günlük Ramazan ayı süresince her akşamı ayrı bir ilçemizde geçirmeye gayret ettik. İl Başkanımızla birlikte gidilmedik ilçe, gidilmedik köy bırakmadık. Bu mübarek günlerdeki heyecanı, coşkuyu ve sevinci de yine hemşerilerimizle paylaşmaya özen gösteriyoruz” dedi. Sinop’un her köşesinde kendilerini bekleyen, yanlarına uğramalarını arzu eden birçok vatandaşın bulunduğunu ifade eden Ersoy;



köylerimizi ziyaret etmek hayli zaman almakta. O yüzden bu ziyaretlerimizi normalden biraz daha kısa süreli olarak gerçekleştiriyoruz. Sabahın erken saatlerinde başladığımız ziyaretlerimizi akşamın geç saatlerine kadar devam ettiriyoruz. Bu vesile ile ziyaret gerçekleştirdiğimiz ilçelerimizde, köylerimizde vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyor, onlarla birer çay içip sohbet ediyoruz. Ben bu bayram ziyaretleri süresince bizleri yalnız bırakmayan başta İl Başkanımız Cengiz Tokmak olmak üzere, il başkan yardımcılarımıza, partimizin değerli yönetimine, kadın ve gençlik kollarımıza, ilçe başkanlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza ve bizim burada olmamıza, bize bu ortamın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Herkesin bayramını tekrar kutluyorum” şeklinde konuştu.











AdminAdmin