Spor
Giriş Tarihi : 31-12-2017 15:55   Güncelleme : 02-01-2018 10:09

İlçe Stadı Çözüm Bekliyor

İlçemiz Stadı Yardım Eli Bekliyor

İlçe Stadı Çözüm Bekliyor

Gerze'nin tek şehir stadı olan top sahası ekonomik ömrünü tamamlamasından dolayı sahada yağmur ve çimlerde oluşan deformasyonlardan dolayı sürekli sporcuların yaralanmasına sebebiyet veriyor.

Konuyla ilgili olarak ilçemizdeki spor kulüplerin sorumluları şuan mevcut sahamız birçok anlamda ihtiyaca gerçek anlamda cevap veremiyor. hele hele de çimlerin aşınması ve oluşan çamur deryasından dolayı sporcularımızın sık sık yaralanıyor olması bizleri derinden üzmektedir dediler.

Gerze Belediye Spor Kulüp başkanı Uğur Sağır ve Gerze Spor Teknik sorumlusu Ergin Öztürk ilçemizde spor yapan yer yaş grubundaki sporcularımızın ikinci bir antrenman sahasının olmaması neticesinde yaklaşık 300 sporcumuz mevcut sahada hemen hemen her gün antrenman yapmakta hafta sonlarında ise karşılaşma yapmaktadır.

bu antrenman ve spor karşılaşmalarından dolayı sahamız deformasyona uğramıştır. Bizler konuyla alakalı olarak yetkililere daha önceden sorunlarımızı, yaşanan sıkıntıları ilettik diyerek sahaya bir an önce gerekli desteğin verilmesini beklediklerini belirttiler.

Kulüp yetkilileri gerek sahada ki deformasyonlar, gerekse de sosyal tesislerin (soyunma kabinlerindeki) yetersizlikler, bilhassa da seyirciler için kapalı bir tribünün olmaması herkesimden şikayetlere sebebiyet vermektedir denildi.

hakan akbaşhakan akbaş