Asayiş
Giriş Tarihi : 13-11-2021 13:31

Suçlu veya suçluların yakalanmasını istedi

Park halindeki aracına çarpan suçlu veya suçluların gereken cezayı almalarını istedi

Suçlu veya suçluların yakalanmasını istedi

Muzaffer Mızraklı Caddesindeki evinin önünde park halinde olan aracına bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından zarar verildiğini, suçlu veya suçluların bir an önce yakalanarak gerekli cezanın verilmesini istedi.

10 Kasım akşamı bu olayın yaşandığını belirten Emekli Öğretmen Rahmi Tarhan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından da faillere seslendiğini kaydetti.

Tarhan sosyal medya hesabından “Her kimsen 19- 24 arası gibi saatte park halindeki taşıta vurup kaçmak bilirsin ki hiç insani değildir. Gerzeli isen şahsımı gördüğünde rahatsızlık duyacak olacağını düşünüyorum. Umarım kasabadaki mobese kameralarını düşünerek gereğini yaparsın. Özür dilemeni de istemem. Taşıt renginin gri tonlarda olduğu tahmin olunmaktadır. Karar sizin. Ayrıca duyum alan ya da görenlerin polise ya da şahsıma telefon etmelerini önemle rica ediyorum. Telefon; 0538 423 6856”şeklinde paylaşım yaptı.

Tarhan konuyla ilgili olarak “19.00 ila 00.00 saatleri arasında evimin önünde park halindeki aracıma vurup kaçtılar. Ben aracıma çarpıldığını ertesi gün fark ettim. Olayı hemen emniyet güçlerine bildirdim.

İlçemizde kötü hadiseler yaşanıyor, kişi veya kişiler sağa sola çarparak bizlerin mallarına zarar veriyor ama hiçbir şey olmamış gibi aramızda dolaşmaya devam ediyorlar”  diyerek faillerin bir an önce bulunarak gerekli cezanın verilmesini istediğini söyledi.

AdminAdmin