Güncel
Giriş Tarihi : 18-08-2015 17:51   Güncelleme : 18-08-2015 16:21

AK Parti Ankara İl Başkanlığından ASİLDER’E Ziyaret

Sinop İli İlçeleri Derneği ASİLDERMamak Kültür Merkezindeki yerinde Genel Başkan Kenan GÜLLÜ, Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Fadime GÖKTAŞ, Basın ve Medya Koordinatörü-Genel Başkan Yardımcısı Aysun ÖZCAN ve genel kurul üyeleri tarafından karşılandı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığından ASİLDER’E Ziyaret
 Sıcak karşılamanın ardından Başkan GÜLLÜ ve gönüllü çalışan ekibi kendilerini tanıttı.GÜLLÜ kısaca derneğin kuruluş sürecinden bahsetti.     “ Tam bir Sinop sevdalısı olduğunu, Ankara’da kültür elçisi olduklarını, bu kutlu yolda yapılan sosyal yardımlara değerli iş adamlarının destek verdiklerini, dernekleri aracılığıyla burs vermek suretiyle de gençlerimizin eğitimlerine katkılarda bulunduklarını  ” söyledi.

ASİLDER Kasın Kolları Başkanı Fadime GÖKTAŞ ise “ Çağdaş normlara uygun çalışmalar yaptıklarını, kadına ve aileye değer verdiklerini, Gençlik Kolları Teşkilatı ile gönüllülük ilkesine göre  koordineli çalışmalar yürüttüklerini “ dile getirdi.

AK Parti Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Elif Yeşim ARAZ ve Başkan Yardımcısı  Funda ŞENTÜRK Dernek yetkililerini dikkatle dinlediler.

İlk sözü alan  ARAZ  “ Derneğinizde samimi karşılamanız ve Sinop insanını yakından tanımak  bizleri çok memnun etmiştir, Yıllarca STK adı altında faaliyet gösterip, şu anda bizim yaptıklarımızı yapamadıkları görülüyor “ dedi. ARAZ “ Bu süreçlerde beylerimiz önümüzde giden ağabeylerimiz, bizler de arkalarında destekçileri olarak yürüyeceğiz, Karadeniz insanı vatansever, modern, ilerlemeye açık  ve vizyonu geniştir” dedi.

Başkan Yardımcısı  ŞENTÜRK ise: “ Önder ne kadar başarılı ise;  arkadan gelenler de o kadar başarılıdır” dedi.  Irak’lı Türkmen aileleri ile ilgili Eğitim sorunlarını da dinleyen yetkililer çok yoğun programları olduğunu, en kısa zamanda ailelere ziyaret gerçekleştireceklerini, eğitim konuları ilgili ASİLDER aracılığı ile yetkililerle temasa geçeceklerini söyleyerek “ yardım sözü verdi.

Daha sonra ASİLDER Başkanı Kenan GÜLLÜ tarafından misafirlerine nazik ziyaretlerinden ötürü Plaket takdim edildi.

 

Haber Aysun ÖZCAN-ANKARA

hakan akbaşhakan akbaş