Güncel
Giriş Tarihi : 29-08-2022 10:10   Güncelleme : 24-08-2023 13:10

Ankara’ dan yola çıktı, Gerze’ de konakladı

Türkiye’ yi gezmek için Ankara’ dan yola çıkan Tıp Fakültesi öğrencisi Uğur Tanık, Cittaslow unvanına sahip olan ilçemizi de ziyaret etti

Ankara’ dan yola çıktı, Gerze’ de konakladı

Ankara’ dan başlayan Bolu, Bartın ve Kastamonu ziyaretlerini gerçekleştiren ve son olarak ilçemize gelen Tanık, Bafra, Samsun ve Artvin’ e ulaşıp oradan da Batum’ a geçecek daha sonra Kars' a gidip trenle hikayenin başladığı yer olan Ankara’ ya dönecek.

Şehirlerarası otobüslerle Türkiye’ yi gezip farklı şehirler görmek ve yeni insanlarla tanışmak üzere yola çıktığını belirten Tanık, “ben Gülhane Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisiyim aynı zamanda Gülhane Tiyatro Topluluğunda oyuncuyum.

Devlet KYK yurtlarında konaklamayı ücretsiz sağladığı için bu fırsatı kullanarak geziye çıkmak istedim. Ankara’ dan yola çıktım; oradan Bolu, Safranbolu, Bartın, Kastamonu’ yu ziyaret edip gezdim en son Gerze’ ye ulaştım, burada da 1 gece konakladım.

Buradan da Bafra, Samsun ardından Artvin’ e ulaşıp Batum’ a geçmek daha sonra Karsa gidip trenle Ankara’ ya dönmek istiyorum” diye konuştu.

Gerze’ yi çok sevdiğini ve insanların kendisine çok cana yakın davrandığını söyleyen Tanık, “Gerze’ ye yavaş şehir unvanına sahip olduğu için geldim fakat görülüyor ki ilçe yavaş şehir unvanını kaybediyor.

Gerze’ yi çok beğendim, çok güzel özellikle insanlar çok cana yakın” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin