Güncel
Giriş Tarihi : 25-08-2021 20:30   Güncelleme : 25-08-2021 21:53

Bakan Karaismailoğlu, Gerze'nin Sesi Gazetesinde

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gerze’nin Sesi Gazetesini ziyaret etti

Bakan Karaismailoğlu, Gerze'nin Sesi Gazetesinde

Sel felaketinin yaşandığı ilk günden bu yana Ayancık ilçesinden ayrılmayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizi ziyaret esnasında Ayancık ilçesinde devam eden çalışmalar ve son durumla ilgili bilgiler veren Karaismailoğlu, yaşanılan felaketin son zamanlarda yaşanan en büyük felaketlerden ve yaşanılan en zor günlerden biri olduğunu söyledi.

Karaismailoğlu, “11 Ağustos sabahı bize buradan haberler gelmeye başladı. Geldiğimizde çok vahim bir tablo vardı ama 15 günde çok büyük işler başardık. Böyle zor günlerde devletin, milletin el ele verdiğinde neler başarabildiğini gördük. El birliği ile devletin, milletin neler başarabildiğini gördük.

Ulaştırma anlamında da her şeyimiz tamamlandı. Yalnızca iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Artık kalıcı projelerimize başlıyoruz. Ayancık’ta 2 köprünün imalatına başladık. Allah bir daha böyle bir afeti göstermesin.

Keşke böyle bir afet yaşanmasaydı ama bu olay bize çok iyi dersler verdi. Zor durumda olduğumuzda milletin, devletin nasıl el ele verdiğini, birbirine yardımcı olduğunu gördük.  Gönderilen yardımları depolar almıyor, artık göndermeyin diyoruz. Gelenleri sığdıracak yerimiz yok.

Gelen yardımlar başka bölgelerde mağdur olan insanlara dağıtılacak. Kenetlendiğimizde dünyada hiçbir şey karşımızda duramaz” diye konuştu.

AdminAdmin