Güncel
Giriş Tarihi : 14-04-2022 10:58   Güncelleme : 14-04-2022 11:10

Huzurevi sakinleriyle iftar programında buluştular

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve Gerze protokolü Gerze Huzurevi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi

Huzurevi sakinleriyle iftar programında buluştular

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ in organize ettiği iftar programı ile Gerze Huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi.

Giresun, iftar öncesinde Buzhane Meydanında kurulan iftar çadırını ziyaret ederek Gerzelilerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra birlikte orucunu açacağı huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek, sohbet etti. Akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlar açıldı.

AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun konuyla ilgili olarak, “Gerze Belediyemizin iftar çadırında hemşehrilerimizle bir araya gelerek hayırlı ramazanlar diledik.

Yine aynı şekilde Hüseyin Bey’ in verdiği iftar programıyla Gerze Huzurevinde kalan kıymetli büyüklerimizle iftar soframızı paylaştık. Değerli büyüklerimizin hayır duasını aldık” ifadelerini kullandı.

İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ te iftar programında büyüklerimizle bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirterek, “onlar bizim değerlerimiz, değerlilerimiz. Bu akşam iftar yemeğinde Gerze Huzurevi sakinlerinin misafiri olduk. Mevla’m onlara sağlıklı, huzurlu ömürler nasip etsin” diye konuştu.

İftar programına Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Refik Kaymakam Özgü Özen, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, AK Parti Gerze İlçe Başaknı Cumhur Kurt, Gerze Huzurevi Müdürü Zafer Sayım, Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek ve huzurevi sakinleri katıldı.

AdminAdmin