Güncel
Giriş Tarihi : 19-04-2021 14:46   Güncelleme : 19-04-2021 16:48

Maviş, Bakan Kasapoğlu ile bir araya geldi

AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım Maviş, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile görüştü

Maviş, Bakan Kasapoğlu ile bir araya geldi

AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım Maviş, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile bir araya geldi.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, yapılan görüşmede genel olarak Sinop’ta yapılan spor yatırımları ile ihale süreçleri hakkında konuştu.

Gerze Gençlik Merkezi de gündemdeydi

Maviş görüşmede, Gerze Gençlik Merkezine dönüştürülecek inşaatın temel ve zemin etüt raporlama ve performans analiz raporlama çalışmalarının değerlendirildiğini, maliyet çalışmalarından sonra yapım ihalesine hızlıca çıkılması talebini ilettiklerini ifade etti.

Maviş, yapılan görüşmede ayrıca yatırım planına alınan ve ihale süreci başlatılan Gelincik Mahallesi Fatih İlkokulu Halı Sahası ve yeni semt sahalarının yapımı konusunun görüşüldüğünü, yapımı devam eden Sinop Şehir Stadında ihtiyaç duyulan yeni modernizasyon ve güçlendirmeler ile yatırım planına alınan ve ihale süreci başlatılan Ayancık Gazi Stadı modernizasyonu ve yatırım planına alınması teklif edilen Boyabat Futbol Sahası yenileme konularının da değerlendirildiğini açıkladı.

Boyabat’ta tarihi bir bina, Kitap Kafe’ye dönüştürülecek

Maviş, Sinop merkezde planlanan kitap cafe projesinin ardından Boyabat ilçesinde de bulunan tarihi bir binanın Genç Köşk / Kitap Kafe’ye dönüştürülerek gençlerin geçmişiyle buluşacağı, inovasyon atölyeleri, el sanatları atölyeleri ve Kitap kafe müzik atölyeleriyle hizmet verecek projenin de ilgiyle karşılandığını ve destek sözü aldıklarını ifade etti.

Maviş, ilçelerde yapımı planlanan yüzme havuzları konularının ardından Sinop merkez ve ilçelerine kazandırılan büyük gençlik ve spor yatırımları için Bakan Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ederek görüşmesini tamamladı.

AdminAdmin