Güncel
Giriş Tarihi : 19-03-2016 15:31   Güncelleme : 19-03-2016 15:30

Maviş Gerze'ye Geldi

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, ilçe ziyaretleri kapsamında Gerze'de partililer, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Maviş Gerze'ye Geldi

Ak Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, İlçe ziyaretleri kapsamında Gerze'ye geldi. İlk olarak Ak Parti İlçe binasına gelerek partililerle bir süre özel görüşen Maviş, ardından kısa bir basın açıklaması yaparak ülke ve dünya gündemini değerlendirdi.

İstanbul'da meydana gelen terör saldırısına değinen Maviş, " İstanbul'da meydana gelen menfur saldırıyı nefretle kınıyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Aziz milletimiz bilmelidir ki hiç bir güç, hiç bir zorbalık ve hiç bir terör olayı, yeni Türkiye hedefine giden bu milleti engelleyemeyecektir. Ülkemizin büyüyüp gelişmesini istemeyen odaklar çeşitli yollarla milletimizin önünü kesmeye çalışıyorlar. Dün 18 Mart Çanakkale'nin 101. yıldönümüydü. Çanakkale ile bugün yaşananlar aynı şeyler. Çünkü Dün Çanakkale olmasaydı İstanbul, İstiklal savaşı ve milli mücadele olmayacaktı. Bugünde yapılan bu saldırılar, milletimizin gelişmesini, büyümesine ve bölgesel kalkınmasını engellemeye yönelik hain bir girişimdir. Ancak Hükümetimizin terörle alakalı başlatmış olduğu mücadele süreci, aziz milletimizin takdirini topladı. Kadim bir devlet olan Türkiye, dün olduğu gibi bugünde Çanakkale uzantısı olan bu terör girişimlerini en güçlü iradeyle püskürtmeye devam edecektir. Sayın Başbakanımızın ortaya koyduğu irade doğrultusunda son terörist dağlardan ve şehirlerden temizlenene kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Terör Destekçilerinin Kolunu, Kanadını Kıracağız!

Açıklamasında ilerleyen günlerde mecliste yapılacak dokunulmazlık ile alakalı düzenlemeye değinen Maviş, "Önümüzdeki günlerde mecliste, terör örgütünün kolunu ve kanadını kıracak bir düzenleme ile dokunulmazlıkların kaldırılacağı ve teröre bulaşmış, ortak olmuş kim varsa gerekeni yapacağız.  Ben aziz milletimize; hiç bir gücün, büyüyen, gelişen ve bölgesinin tek söz sahibi olma yolunda ilerleyen Türkiye'yi engelleyemeyeceğini belirtmek istiyorum. Yaşananlar karşısında birliğimiz ve beraberliğimiz asla eksilmeyecek." dedi.

Maviş, ziyareti esnasında Kirençukuru köyü derneği ile de parti binasında bir araya geldi. Kirençukuru köyü yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı Haşim Tokur ve yönetim kurulu üyeleri ile köyün sorunları ve yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunan Maviş'e dernek üyeler, üzerinde Osmanlı turasının yer aldığı bir tablo hediye ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Parti ziyaretinin ardından İl Başkanı Ali Çöpçü, İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma ve partililerle birlikte esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Maviş, sorun ve talepleri dinleyerek, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Vatandaşların "Gerze de geniş katılımlı bir kalkınma çalıştayı yapılması, ilçenin temel sorunları ihtiyaçları belirlensin" talebi ve Gerze Devlet Hastanesindeki gerek fiziki gerekse de uzman hekim noktasındaki sıkıntılar dile getirilerek, buraya gereken her türlü desteğin bir an önce yapılması, Orman İşletme Müdürlüğü noktasında Gerze'ye gerekli desteğin bir an önce verilmesi talebine karşılık Maviş, Gerze önü ve ufku açık bir ilçe diğer ilçelere göre  büyüme hızına sahip tek ilçe. siyasetin kibirle değil mütevazilikle, alçak gönüllülükle yapılabileceğini, siyasette makbul olanın gönülleri kazanmakla olabileceğini ifade etti.

Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla yer yer sohbet eden Maviş'in akşamki programı ise muhtarlarla devam etti. İlçemizde bulunan muhtarlarla bir araya gelen Milletvekili Maviş, sorun ve sıkıntıları yakından dinleyerek bizzat not aldı.

Maviş'in Gerze Ziyareti Pazar günü de devam etti. Partililer ve STK temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelen Maviş, ilçemiz,n sorun ve problemleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

 

 

AdminAdmin