Güncel
Giriş Tarihi : 06-05-2021 10:18   Güncelleme : 06-05-2021 10:22

Sinop ve İlçelerinde Hizmet Vermeye Başladı

Atlas evde bakım, refakat ve temizlik hizmetleri Sinop ve ilçelerinde hizmet vermeye başladı

Sinop ve İlçelerinde Hizmet Vermeye Başladı

Pandemi nedeniyle evde daha çok vakit geçirdiğimiz bugünlerde, Uzman Hemşire Eda Nur, Sinop’ta bir ilki gerçekleştirerek evde bakım hizmetleri vermeye başladı.

Bulaş riski daha fazla olan hastanelere başvurmak istemeyen, Sinop ve ilçelerinde evde bakım veya refakat hizmeti almak vatandaşlara hizmet etmek için bu çalışmaya başvurduğunu söyleyen Uzman Hemşire Eda Nur, “bu hizmetimizle Sinop’ta bir ilk olma özelliğini taşıyoruz. İsteğe bağlı olarak yatılı ve gündüzlü, alanında uzman, hemşire, bakıcı ve temizlik personelimizle Sinop ve ilçelerinde hizmetinizdeyiz.

 Yaşlı, çocuk ve hasta bakımı, üriner (idrar) sondası takımı, NG (burun) sondası takımı, serum takılması, pansuman, sütür (dikiş) alımı, enjeksiyon, hastane veya evde refakat, hemşire ve bakıcı hizmeti alanlarında Sinop ve ilçelerinde hizmete başladık. Bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0541-515-74-69 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

Eda Nur Öztürk Kimdir?

1999 yılında Saraydüzü'nde doğdu. 3 yıl Boyabat Sağlık Meslek Lisesi'nde eğitim gördükten sonra eğitimini Ankara Halide Edip Sağlık Meslek Lisesi'nde 1'incilikle tamamladı. 2 yıl Ankara'da özel huzurevlerinde çalıştıktan sonra kendi işini yapmaya karar verdi ve Sinop ile ilçelerinde hizmet vereceği Atlas Evde Bakım, Refakat ve Temizlik Hizmetleri işini kurdu.

AdminAdmin