Güncel
Giriş Tarihi : 25-01-2021 16:21   Güncelleme : 25-01-2021 17:23

SİYAD, Yangınzede Ailenin Yanında

SİYAD, yangında evini, ahırını ve ambarını kaybeden ve mağdur olan aileye yardım elini uzattı

SİYAD, Yangınzede Ailenin Yanında

Kuzsökü köyü Hacılar mahallesinde 03.12.2020 tarihinde meydana gelen yangında evini, ahırını, ambarını, traktörünü kaybeden ve yardım kampanyaları başlatılan 9 kişilik Şahin ailesine SİYAD’ da (Sinop ili ve ilçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği) yardım elini uzattı.

Köy camisinin yemekhane katına yerleştirilen ve hayırseverlerin yardımlarıyla yeni evlerinin yapımına başlanan Şahin ailesi için SİYAD desteğini esirgemeyerek yardımda bulundu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan SİYAD Sinop Temsilciliği Gerze Başkanı Velaattin Saatçi, “yardım, emek ve desteklerini esirgemeyen, SİYAD Genel Başkanı Adnan Çeliker, Sinop Hizmetleri Komisyonu Başkanı Tuğrul Kalyoncu, Sinop Temsilciliği Başkanı Nihal Emine Yapca, SİYAD İst. Sosyal İşler ve Halkla İlişkiler Mali İşler Başkanımız Murat Öztürk’e, SİYAD Sinop Temsilciliği Başkan Yrd. Oğuzhan Okumuş’a, Sorkun köyü Muhtarı Mustafa Teke’ye, SİYAD Sinop Temsilciliği Sosyal Yard.Kom.Başkanı  Nazire Oktay’a ve yardımcısı  Ziynet Çakmakçı’ya, SİYAD Sinop Temsilciliği Eğitim ve Kültür Kom.Başkanı Saliha Çevik’e, Sinop Kaleyazısı muhtarı Gökhan Altunel’e, SİYAD Sinop Temsilciliği Sekreterya ve Medya tanıtım Başkanı Dilek Diri’ye ve en önemlisi yangın mağduru ailemiz için derneğimize bağışta bulunan vatandaşlarımıza sonsuz minnet ve şükranla teşekkürlerimizi sunarız. Allah hepimizin niyetlerini kabul etsin” diyerek yardımda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

AdminAdmin