Güncel
Giriş Tarihi : 16-04-2016 15:38   Güncelleme : 16-04-2016 16:19

Start Verildi

Karadeniz Mahalli Of Road Kupasında Büyük Finale Geri Sayım Başladı

Start Verildi

Karadeniz Mahalli Of Road Kulübünün orginazatörlüğü kapsamında yapılan yarışmaya Kaymayam Bülent Bayraktar, Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı ve Özel Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi İdareci, Öğretmen ve Öğrencileri ile çok sayıda ilçe sakini katıldı.

 Karadeniz Mahalli Of Road Kulübünün organizatörlüğünde düzenlenmekte olan şampiyonanın tanıtımı ilçemiz festival alanında yapıldı.

İlçemizde ikincisi düzenlenecek olan Karadeniz Mahalli şampiyonası birinci ayak yarışı Türkiye’nin Yarışına çeşitli yerlerinden Artvin, Trabzon, Rize Giresun, Osmaniye ve Vezirköprüden yarışçılar katıldı. 13 aracın start alacağı cumartesi günü Off Road Sponsorlarından Otel Geruze'ye bağlı açık alanda araçlarının teknik kontrolleri yapıldı. Kayıtları tutuldu ardından saat 15:00 da festival alanında engellilerin ‘’Kaldıralım’’ projesi kapsamında engelli kardeşlerimizin verdiği startla (serominik) start şehir turu yapıldı. Kaymakam Bülent Bayraktar'ında engelli bireylerin start vermesinde yardımcı oludu ve geri sayım başladı.

17 Nisan Pazar günü saat 11:00 da asıl yarışa start verilecek. Her etabın 3 tur şeklinde 4 etabın geçileceği 1 tur uzaklığı ise 1.3 km şeklinde olduğu kaydedildi. Akşam saat 19:00 da ödül töreni ile Mahalli Karadeniz yarışmalarının ilk ayağı sonlandırılmış olacağı belirtildi.

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz