Güncel
Giriş Tarihi : 28-02-2022 13:56   Güncelleme : 02-03-2022 15:06

Yeniliğin adresi 'Araf Mobilya'

Araf Mobilya, 19 Mayıs Mahallesi Lise Caddesi No: 65’ teki adresinde faaliyet göstermeye başladı

Yeniliğin adresi 'Araf Mobilya'

Yıpranan mobilyalarını değiştirmek veya koltuklarını yenilemek isteyen vatandaşların yeni adresi olmaya hazır Araf Mobilya, ilçemizde hizmet vermeye başladı.

Araf Mobilya yetkilisi Orhan Şahin,yıllardan bu yana mobilya tamiri ve döşeme hizmeti işinde faaliyet gösterdiklerini belirtti. Şahin, “bazı tüketiciler, yıpranan mobilyalarını değiştirme yoluna başvururken bazı tüketicilerimiz de evdeki mobilyalarını yenilemeyi tercih ediyor. Mobilyaları yıpranan, renginden veya modelinden sıkılan müşterilerimiz biz mobilya döşemecilerinin yollarını tutuyor” dedi.

Kayseri’ de de uzun yıllar bu işi yaptığını söyleyen Şahin, artık Gerze’ de hizmete devam edeceğini söyledi. Şahin, “köşe takımı, ofis sandalyesi, koltuk takımı, oto kılıf döşeme gibi akla gelebilecek mobilya döşemelerini yapıyorum. Malzemeleri Kayseri ya da Samsun’ dan tedarik ediyorum. Tamir yapma 3 günümü alırken iskeletiyle birlikte 0 takım 1 haftamı alıyor. Koltuk döşeme işleminin fiyatı, kumaş kalitesi ve koltuk büyüklüğüne göre değişiyor.

Koltuk, sandalye, mobilya kumaşı değiştirmek, mobilyalarını güçlendirmek isteyen tüm müşterilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Adres: 19 Mayıs Mahallesi Lise Caddesi No: 65 (Üçgen evin arka sokağı)

Tel.: 0541 414 56 97

İnstagram: arafmobilyagerze

AdminAdmin