Güncel
Giriş Tarihi : 08-03-2022 15:47   Güncelleme : 08-03-2022 15:56

54. Hükümetin Başbakanı Erbakan, memleketi Sinop’ta anıldı

Milli Görüş Lideri, Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 11. yıl dönümünde memleketi Sinop’ta dualarla yâd edildi.

54. Hükümetin Başbakanı Erbakan, memleketi Sinop’ta anıldı

Anadolu Gençlik Derneği Sinop Şubesi ve Sinoplu Milli Görüşçüler Organizasyonu Adil Düzen Derneği tarafından düzenlenen geceye konuşmacı olarak MGV/AGD eski Genel Başkanı İlyas Tongüç katıldı.

‘Şehitler Gecesi ve Necmettin Erbakan'ı Anma’ temasıyla gerçekleşen programda kürsüye ilk olarak AGD Başkanı Bünyamin Yılkıcı çıktı.

Yılkıcı’nın ardından kürsüye çıkan SİMGO Genel Başkanı Gökçen Göksal, Necmettin Erbakan’ ın direktifleriyle kurulan bir dernek olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsetti. Göksal, SİMGO’nun Erbakan tarafından kurulduğunu hatırlatarak, Erbakan’ın doğduğu topraklarda böyle bir gece ile anılmasının altını çizdi. Göksal’ın ardından kürsüye çıkan İlyas Tongüç, Erbakan’ın Türkiye ve dünyada meydana getirdiği köklü değişikliklerden bahsetti.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’te geceye bir mesaj gönderdi. Geceye Saadet Partisi Sinop İl Başkan Vekili Nurettin Yazıcı, İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Arslan, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Harun Köksalan, Sinop Önder İmam Hatipler Derneği Başkanı İsmail Aksoy Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Sinop İl Temsilcisi Mustafa Çilesiz, Sinop Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Aracı, Alaaddin Camii Vekil İmam Hatibi Hüsnü Göktaş, Kaleyazısı Camii Emekli İmam Hatibi Engin Balcı katıldı.

AdminAdmin