Güncel
Giriş Tarihi : 27-06-2022 16:20   Güncelleme : 30-06-2022 14:28

Açılış kurdelesi dualarla kesildi

Gerze Mavi Otel Restoran ve Dondurma Bahçesi açıldı

Açılış kurdelesi dualarla kesildi

Nazım Balcı’ nın sahibi olduğu Gerze Mavi Otel Restoran ve Dondurma Bahçesi, yapılan açılışla kapılarını araladı. 

Açılış kurdelesini, Gerze Belediye Başkan Vekili Mustafa Doruk, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Eski Dikmen Belediye Başkanı İş İnsanı Hüseyin Yüksek ve İşletme Sahibi Nazım Balcı’ nın birlikte kestiği organizasyonunu Deniz Organizasyonun üstlendiği restoranda mantıdan pideye, çorbadan ızgara çeşitlerine kadar pek çok yemek çeşidi; dondurma bahçesinde de birbirinden lezzetli dondurma çeşitleri bulunuyor.

Kurdele kesiminden önce konuşan Belediye Başkan Vekili Mustafa Doruk, yeni işletmenin hem Gerze’ ye hem de işletme sahibine hayırlı olmasını dileyerek bol kazançlar diledi.

Eski Dikmen Belediye Başkanı İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ te, insanlara aş ve iş kapısı açan herkese yürekten minnettar olduğunu belirterek, yeni işletmenin ilçemize ve Gerzelilere hayırlı olmasını temenni etti. Açılışa, Gerze Belediye Başkan V. Mustafa Doruk, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Öz ile Ali Bostancı, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma,  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Akdeniz Bölgesi Osmaniye İl Koordinatörü Rasim Erdoğmuş, Eski Dikmen Belediye Başkanı İş İnsanı Hüseyin Yüksek, Gerze Belediyesi Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 

Adres: Çarşı Mahallesi General Osman Pamukoğlu Caddesi No: 52

Tel.: 0368 718 15 40

        0539 814 68 88

AdminAdmin