Güncel
Giriş Tarihi : 03-08-2023 14:31   Güncelleme : 05-08-2023 12:28

Belediye meclisi 2. Oturumunu yaptı

Gerze Belediye Meclisi Belediye Başkan V. Ahmet Kalfaoğlu Başkanlığında Ağustos ayı olağan toplantısının 2. oturumunu gerçekleştirdi

Belediye meclisi 2. Oturumunu yaptı

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ un şehir dışında bulunmasından dolayı meclise Belediye Başkan Vekili Ahmet Kalfaoğlu başkanlık etti.

Gerze Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen oturumda; daha önce 1. oturumunda 5393 sayılı Belediye Kanunu gereğince "Plan ve Bütçe Komisyonuna" havale edilen ve en düşük memur maaşının 22.bin TL olması nedeniyle, belediyede çalışan personelin maaşlarını ödeyebilmek için "ek bütçe talebi" konulu gündem maddesi ele alındı.

Oturum öncesi 2 AK Partili, 1'de CHP li Meclis üyesinin bulunduğu Plan ve Bütçe Komisyonunda uygun görülen ve 3 komisyon üyesinin ortak imzası ile tamamlanan ek bütçe talebine yapılan 2. oturumda bu kez CHP üyeleri red verdi. 

Komisyon raporuna Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyelerinin tamamının Red oyu ve AK Partili meclis üyelerinin kabul oyu vermeleri sonucunda oy çokluğu ile ek bütçe kabul edildi.

AdminAdmin